1. Avaleht
  2. Äri
  3. Kas soovite nautida puhast kodu ja kontorit? Siis kiirustavad Smile Cleaningu spetsialistid teid aitama!
Kas soovite nautida puhast kodu ja kontorit? Siis kiirustavad Smile Cleaningu spetsialistid teid aitama!

Kas soovite nautida puhast kodu ja kontorit? Siis kiirustavad Smile Cleaningu spetsialistid teid aitama!

Ettevõte Smile Cleaning on spetsialiseerunud erinevatele puhastusteenustele. Pakutakse kodukoristust, kontorite puhastamist, remondi- ja peojärgset koristust, akende puhastust, diivanite ja pehme mööbli puhastust ja palju muud. Igaüks saab tellida vajaliku teenuse, mida teostatakse tema jaoks hea meelega.

Selles artiklis tutvustab Smile Cleaning selliseid koristusteenuseid nagu kontorite puhastamine ja diivanite puhastamine.

Kontori puhastamine

Kontor on tööruum, mille seisukorrast sõltub ettevõtte kõigi töötajate tootlikkus. Seetõttu peaksid kontoriruumid olema korras ja puhtad, siis ei teki probleeme ei vajalike dokumentide otsimisel ega toodete esitluse säilitamisel.
Pealegi on kontor ettevõtte nägu; kliendid ja partnerid hindavad teie ettevõtet alati kontoripinna seisundi järgi.

Kontoriruumi üldiseks või regulaarseks koristuseks võib alati ettevõtte Smile Cleaning juurde abi saamiseks pöörduda! Kontori koristus on alati vajalik teenus! Saadaval on erinevad valmispaketid, millega teie kontor on alati korras ja teie eelarvet hoitakse kokku.

Diivanite ja pehme mööbli puhastamine

Kas olete kunagi mõelnud, kui palju mustust ja tolmu võis koguneda teie lemmikdiivanile, kus veedate oma õhtuid, lapsed vaatavad multifilme või kus teie lemmikloom on mõnusalt aega veetnud? Igapäevasel kasutamisel kipub igasugune pehme mööbel määrduma, tolmu leotama, imama loomakarva, surnud naha mikroosakesi jne. Kõik see toob kaasa ebasoodsaid tagajärgi: polster pühib, tuhmub, rebeneb. Kangasse kinni jäänud orgaanilised mikroosakesed annavad pinnase tolmulestadele, mis omakorda on teie tervisele kahjulik!

Smile Cleaning pakub pehme mööbli kohapeal puhastusteenust suurepärase hinnaga! Pehme mööbli puhastavad väljaõppinud spetsialistid, kasutades võimsaid professionaalseid seadmeid ja hüpoallergeenseid tooteid.

Ettevõttel on hea meel aidata juhte, kes soovivad oma töökoha puhtana hoida. Emasid, kellel pole lihtsalt aega koristada. Pensionäre, kellel pole jõudu reostusega ise toime tulla, ja kõiki, kes seda soovivad! Hoolitsege oma tervise eest ja kasutage Smile Cleaningu teenuseid.

Miks tasuks kasutada Smile Cleaningu teenuseid?

– Kasutatakse ainult inimestele ja loomadele ohutuid puhastusvahendeid ja see on tohutu pluss. Ettevõte on agressiivse keemia vastu, mis sisaldab kloori ja selle paljusid ühendeid, mis ärritavad hingamisteid ja provotseerivad allergiat. Oluliseks peetakse klientide tervist, mistõttu tehakse töid ainult hüpoallergeensete puhastusvahenditega, mis sisaldavad kahjutuid probiootikume.

– Rahvusvaheline meeskond. Veebileht on esindatud neljas keeles: eesti, inglise, vene ja soome. Iga klient saab konsultatsiooni ilma probleemideta.

– Saate mugavalt saidi kaudu tellida. Üks väheseid ettevõtteid Eestis, mis annab võimaluse teenuse tellimiseks meie veebisaidil toimuva veebivestluse kaudu. Kõnet pole vaja, kirjutage lihtsalt veebivestlusesse ning konsultant vastab teile kohe, aitab vajalikku teenust valida ja hinda arvutada, mis on väga mugav.

– Lisaks on meeldiv boonus – püsiklientidele on allahindlused. Tellige sobiv teenus veebisaidilt ja saate lisateenuste ning tulevaste tellimuste korral allahindlust!

Pidage meeles, et puhtus nii töökohal kui ka kodus on eelkõige teie tervise tagatis! Säästke aega enda ja oma lähedaste jaoks, hoolitsege enda ja töötajate eest – tellige koristamist Smile Cleaningult, kes tagavad teile täiusliku puhtuse ja imelise meeleolu!

Head Uudised GoodNews