1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. KAUGTÖÖKOHAD I MySpotit.com: töötamine muutub kriisi tulemusena jäädavalt
KAUGTÖÖKOHAD I MySpotit.com: töötamine muutub kriisi tulemusena jäädavalt

KAUGTÖÖKOHAD I MySpotit.com: töötamine muutub kriisi tulemusena jäädavalt

Eesti iduettevõte, nutikas koosolekuruumide platvorm MySpotit tuli välja uue teenusega ja lisas oma platvormile esimesed individuaalse kaugtöö tegemiseks mõeldud ning sotsiaalset distantseerumist võimaldavad ruumid.

MySpotiti ühe asutaja Hardi Kinnase sõnul on tekitanud kriis nõudluse individuaalset töötegemist võimaldavate ruumide järele: “Inimesed võtavad tõsiselt Terviseameti soovitusi sotsiaalseks distantseerumiseks, kuid ettevõtted võitlevad ellujäämise nimel ja peavad leidma uusi loovaid viise töö jätkamiseks. Näiteks väikeste lastega peredel võib olla väga keeruline teha kodus keskendumist vajavat tööd. Vajatakse ruumi, mis soodustab vaikset keskendumist, kuid võimaldab samal ajal teistest inimestest eralduda ja jääda terveks.”

Kinnas kutsub kinnisvara omanikke ja ettevõtteid üles oma tühjalt seisvaid ruume MySpotit keskkonda juurde lisama. “Kuna turismisektor on hetkel pausi peal, siis seisavad tühjalt hotellitoad, konverentsisaalid ja lühiajaliseks väljaüürimiseks ehitatud korterid. MySpotiti uus teenus viib kokku nõudluse individuaalset töötegemist võimaldavate ruumide järele ja pakkumise tühjalt seisvatele ruumidele. Soovime oma panuse anda, et inimesed oleks oma töös efektiivsed ja et ruumid, mis turistidest tühjaks jäid, toodaksid omanikele jätkuvalt kasumit,” selgitas Kinnas.

Hardi Kinnas on veendunud, et kriisi kogemus muudab töötegemise viise jäädavalt: “Ettevõtted on juba muutunud kokkuhoidlikumaks ja efektiivsemaks. Kriis annab ühest küljest kindlustunde, et ka kaugtöö võib olla efektiivne ja suurte kontorite pidamine ei pruugi olla kõikide ettevõtete jaoks mõttekas. Osad keskendumist vajavad või loovad ülesanded saavad kiiremini lahendatud, kui inimesed ei tööta koos suures büroohoones. Samal ajal saadakse aru, et kodudes töötamine ei võimalda pikemaajaliselt vajalikke tulemusi saavutada ning ettevõtte efektiivsust hoida.”

“Nii olemegi juba täna uues normaalsuses, millele MySpotit ka lahenduse pakub – kui kodus töötamine on keeruline, tasub vaadata MySpotit kaugtöökohtade valikut, mis pidevalt täieneb,” sõnas Kinnas, kelle sõnul järgib MySpotit tähelepanelikult COVID-19 viirusega seotud ohutusnõudeid. “Individuaalsete kaugtöökohtade valikus on avarad, hea ventilatsiooni ja internetiühendusega ning igakordselt põhjalikult desifintseeritud ruumid.”

MySpotit kutsub ruumide omanikke mõtlema ja oma tühjalt seisvaid ruume kriitiliselt hindama, kas need sobivad kaugtöökohtadeks. Ruume saab lisada aadressil: https://myspotit.com/lisa-ruum/ või kirjuta team@myspotit.com.

MySpotit on 2018. aastal loodud nutikas koosolekuruumide platvorm, millel üle 200 kliendi, kellest tuntumad on Transferwise, Veriff, Bolt, Pipedrive, Helmes, Eesti Energia, Elisa ja Telia.

Head Uudised GoodNews