1. Avaleht
  2. Majandus
  3. KES ESINDAB EESTIT? Maailma suurim ärijuhtimisvõistlus alustab Baltikumis esmaspäeval
KES ESINDAB EESTIT? Maailma suurim ärijuhtimisvõistlus alustab Baltikumis esmaspäeval

KES ESINDAB EESTIT? Maailma suurim ärijuhtimisvõistlus alustab Baltikumis esmaspäeval

äriEsmaspäeval saab avapaugu Global Management Challenge Baltic 2015/2016. Ärijuhtimises hakkavad omavahel mõõtu võtma 19 meeskonda (89 liiget) – nende hulgas meeskonnad Eestist, Lätist ja Leedust ning ka segatiimid, kus liikmeid kõigist kolmest riigist.

Global Management Challenge on maailma suurim ärijuhtimisvõistlus, millel osalevad tuhanded meeskonnad 30 riigist igal aastal. Eestis korraldatakse võistlust viiendat korda. Sel hooajal laienes võistlus Eestist ka Lätisse ja Leedusse ning osalevad meeskonnad kõikidest Balti riikidest. Võistlus on virtuaalne ning kestab viis nädalat.

Selle aja jooksul saavad osalejad enda kasutusse ärijuhtimissimulatsiooni, mis võimaldab arendada oskusi strateegilise juhtimises, meeskonnatöös ja ajaplaneerimise. Meeskondade eesmärgiks on juhtida simuleeritud ettevõtet ning saavutada võistluse lõpuks kõrgeim investeeringute tasuvus.

head uudised

Need seitse meeskonda, kes kutsutakse märtsis Tallinnas toimuvale kohalikule finaalvõistlusele, selguvad 21. märtsiks.

Prizes

Võistlus on üles ehitatud kolmele turule. Iga turu edukaimad meeskonnad on kutsutud kohalikku finaali, kus selgub selle hooaja üldvõitja – meeskond, mis läheb Eestit esindama rahvusvahelisele finaalvõistlusele Macaus.

Lisaks kuuele tudengimeeskonnale osalevad Baltikumi võistlusel meeskonnad järgmistest ettevõtetest: Coca-Cola Hellenic, Favor, Alexela, Leibur, Saku Õlletehas, Aldaris, A&O Holding ja Radisson Blu Sky Hotell.

Teamwork 2

Möödunud aastal esindas Eestit Global Management Challenge rahvusvahelises finaalis TÜ tudengitest koosnev meeskond koosseisus Joonas Püvi, Ats Tamme, Siim Soasepp, Gerol Kallo ja Martin Maasik. Vaata videot eelmisest rahvusvahelisest finaalist Prahas siit.

Head Uudised GoodNews