1. Avaleht
  2. Äri
  3. Kevadine MELT innovatsioonifoorum inspireerib lennukamalt mõtlema
Kevadine MELT innovatsioonifoorum inspireerib lennukamalt mõtlema

Kevadine MELT innovatsioonifoorum inspireerib lennukamalt mõtlema

Kaheksandat korda toimuv MELT innovatsioonifoorum leiab aset 11. aprillil Kultuurikatlas. Ettevõtluse arengule keskenduv igakevadine tippsündmus toob kokku mõttekaaslased, et jagada tulevikuideid ning märgata innovatsioonivõimalusi meie ümber.

Võrgustumine ja koostöö on tänapäeva ettevõtluses ülimalt oluline.

“Võrgustumine ja koostöö on tänapäeva ettevõtluses ülimalt oluline. Just seetõttu korraldabki Tallinn koos partneritega igakevadist foorumit, kus ettevõtjad saavad kuulata inspireerivaid lugusid, leida innovatsioonialaseks koostööks vajalikud partnerid ja loodetavasti sünnib siit ka edukaid tooteid ja teenuseid,” selgitab abilinnapea Joosep Vimm.

MELT Innovatsioonifoorum 2022. Foto: Maksim Toome

MELT innovatsioonifoorumil on sel aastal 30 esinejat. Peaesinejaks on hollandlane Patrick van der Pijl – Business Model Inc tegevjuht, inspiratsioonikõneleja ja innovatsioonistrateeg. Ta on konverentsidel esinenud üle 500 korra, enam kui 30 riigis, loonud üle 100 innovatsioonikiirendi ja nõustanud innovatsioonistrateegia loomisel mitmeid globaalseid ettevõtteid, nagu näiteks Hitachi, Ikea, MARS, Microsoft, Heineken ja Toyota. Van der Pijl on bestselleriks saanud raamatu “Business Model Generation” autor, mida müüdi üle nelja miljoni eksemplari 37 keeles.

Lisaks tihedale programmile avatakse Kultuurikatlas ekspositsiooniala, kus saab lähemalt tutvuda Eesti ettevõtluse innovatsioonivaldkonna pärlitega nagu Hagen Bikes, Bugbox, Funki, ThinFacility, Mati Foods, Krakul, 10Lines jt. Foorumile järgneb meeleolukas koosviibimine, mis loob konverentsi külastajatele võimaluse koostöövõrgustiku arendamiseks.

Head Uudised GoodNews