Avaleht Teenus KOGEMUSLUGU I Ettevõtja Toomas Väli: Karmo Kivi coaching on parim investeering, mis ma teinud olen
KOGEMUSLUGU I Ettevõtja Toomas Väli: Karmo Kivi coaching on parim investeering, mis ma teinud olen

KOGEMUSLUGU I Ettevõtja Toomas Väli: Karmo Kivi coaching on parim investeering, mis ma teinud olen

Million Mindseti üks eestvedajatest Toomas Väli on tegus mees – ta tegeleb ka tervisliku toidu maale toomisega ja selle aasta algusest on ka ühe tootmisettevõtte juht. Karmo Kivi coachingus osaleb ta, et saada veelgi paremaks. “Tundsin, et mul on vaja veel ühte ekstra sammu, et olla oma konkurentidest parem ja saavutada rohkem,” põhjendab ta, miks ta vajas coaching’ut.

Karmo Kivi
Foto Karen Härms

Toomas sõnab, et talle meeldib Karmo coaching’u juures see, et see on tervik – alustad ühest kohast, paned oma eesmärgi paika ja saad tulemuse kätte, kuhu tahad jõuda. Vahepeal saad valida, mis on sinu jaoks kõige tähtsam ning võtad sellest parima. “Mulle meeldib ka, et see on väga praktiline ja suunab sind tulemustele. Karmo ise suunab sind tegevustesse,” räägib Toomas. “Sa saad olla kontaktis Karmoga ja jagada kogemusi ka teistega, kes osalevad coaching’ul.

Toomas tõdeb, et on osalenud erinevatel koolitustel Ameerikas ja Euroopas, ent Karmo Kivi coaching on parim investeering, mis ta teinud on. “Ma olen sellega väga rahul ja tahan, et kõik inimesed üle Eesti saaksid teada, mida see tähendab. Tule ka sina Karmo Kivi coaching’usse!” ütleb ta.