1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. KOOS KOROONAST ÜLE I Yandex.Taxi toetab koroonaviirusest mõjutatud autojuhte Eestis
KOOS KOROONAST ÜLE I Yandex.Taxi toetab koroonaviirusest mõjutatud autojuhte Eestis

KOOS KOROONAST ÜLE I Yandex.Taxi toetab koroonaviirusest mõjutatud autojuhte Eestis

Yandex.Taxi lõi hiljuti partneritele mõeldud finantsabi fondi, mis on suunatud koroonaviirusest mõjutatud autojuhtidele. Fondi tegevusala laieneb samm-sammult ning tänaseks alustab programm abitaotluste vastuvõtmist Eestis. Fondi kogusumma on kõikides riikides, kus Yandex.Taxi teenust pakub, üle kuue miljoni euro.

Rahalist toetust osutatakse autojuhtidele, kes haigestusid koroonaviirusesse või olid karantiinis viibiva isikuga kontaktis. Programm kehtib kõikidele juhtidele, kes sõidavad Yandex.Taxi teenusega regulaarselt ja täidavad päeva jooksul tellimusi vähemalt paar tundi.

Väljamaksete suurus sõltub täidetud tellimuste ajaloost. Päevas moodustab see pool viimase kuue kuu keskmisest päevasissetulekust. Hüvitist arvestatakse haiguse või karantiini puhul 14 päeva ulatuses.

“Viiruse leviku ja rakendatud erimeetmete tõttu peaksid inimesed koju jääma, kuid mõnikord on sõidud siiski vajalikud. Seetõttu ei tule autojuhid lihtsalt liinile ja täida tellimusi – nad aitavad inimestel elada täisväärtuslikku elu nii palju kui karantiini tingimustes võimalik. Loodame, et kõik autojuhid on terved, kuid kui nad ikkagi satuvad selle haigusega silmitsi, ulatame kindlasti neile abikäe,” kommenteerib Yandex.Taxi teenuse peadirektor EMEA ja SRÜ riikides Aram Sargsyan

Toetuse taotlemiseks peab juht võtma juhirakenduse kaudu ühendust Yandex.Taxi tugiteenusega, kirjeldama seal oma juhtumit ja saatma pilte olukorda tõendavatest dokumentidest.

Yandex.Taxi tuli Eestis turule 2018. aastal. Teenus on nüüd saadaval Yandex.Taxi ja Yango kaubamärkide all 17 riigis, sealhulgas kõigis Balti riikides, Soomes, Rumeenias ja Iisraelis.

Head Uudised GoodNews