1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. KOOS ON KERGEM I Lauri Laats: Mustamäe aitab oma ettevõtjatel ellu jääda!
KOOS ON KERGEM I Lauri Laats: Mustamäe aitab oma ettevõtjatel ellu jääda!

KOOS ON KERGEM I Lauri Laats: Mustamäe aitab oma ettevõtjatel ellu jääda!

Mustamäe Linnaosa Valitsus paneb linnaosas tegutsevatele usaldusväärsetele ettevõtjatele õla alla.

“Mustamäe Linnaosa Valitsuse poole on pöördunud mitmed meie linnaosas kaua tegutsenud väikeettevõtjad ja toitlustuskohad, keda kriis on otseselt mõjutanud,” selgitab Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. “Keeruline aeg on pannud paljusid oma tööd ja tegevust ümber vaatama, ettevõtlikumad on lisanud oma teenuste nimekirja näiteks kontaktivaba kullerteenuse, kusjuures paljud teevad seda tasuta jne.

Katsume neile siis üheskoos appi hakata, sestap kutsungi üles mustamäelasi nende teenuseid kasutama, reklaami nimetatud ettevõtete ja teenuste kohta avaldame meie sotsiaalmeediakanalites ning ka maikuus ilmuvas linnaosa lehes. Esimene, kellele sel moel appi hakkame, on mustamäelaste ammune lemmik, suurepärane gruusia köögiga restoran Pirosmani, kes on nüüd samuti hakanud pakkuma ka toidu kojutoomise teenust. Praegusel ajal on sellest paljudele suur abi, teame ju, missugune koormus on e-poodidel.

Samas kutsun üles kõiki tublisid ja usaldusväärseid Mustamäe teenindus- ja toitlustusettevõtteid endast märku andma. Eriolukord pole kerge vastu pidada kellelegi, aga me saame üksteist vastastikku aidata. Vastu pidada ja ellu jääda. Koos saame hakkama!”

Head Uudised GoodNews