1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LASTE HEAKS! Aasta kultuurisõbra tiitli pälvinud Epiim jätkab heategevusprojektidega
LASTE HEAKS! Aasta kultuurisõbra tiitli pälvinud Epiim jätkab heategevusprojektidega

LASTE HEAKS! Aasta kultuurisõbra tiitli pälvinud Epiim jätkab heategevusprojektidega

Foto: Matti Zirk
Foto: Matti Zirk

Heategevuskampaania Laste Heaks, millega viidi mullu üle Eesti ellu 30 000 euro eest laste unistusi, tõi Epiimale olulise riikliku tunnustusena Aasta Kultuurisõber 2015 peapreemia. Kohaliku maaelu arendamiseks jätkab Epiim ka sel aastal kultuuri ja lastega seotud projektide toetamist.

“Loomulikult on meile suurimaks tänuks olnud nende tuhandete laste rõõmsad näod, kelle jaoks rajasime uusi mängu- ja spordiväljakuid ning täisime suure hulga selliseid soove, mis muidu ehk väiksemates maakohtades võinukski vaid sooviks jääda,” lausus Eesti ühe suurima kohalikke põllumehi ühendava meierei Epiima juhatuse esimees Jaanus Murakas ning lisas, et riikliku tunnustuse pälvinud heategevuskampaania kavatsetakse läbi viia ka sel aastal.

“Soovitan juba praegu oma kodukohas sellise pilguga ringi vaadata, mida ja kuidas kohalike laste heaks ära teha saaks,” avaldas Murakas, et tänu suurele huvile ja positiivsele tagasisidele toetab Epiim ka sel suvel läbi heategevuskampaania Eesti laste vaba aja veetmise- ja arenguvõimalusi. “Kohaliku kultuuri ja maaelu jätkusuutlikkus ja areng on nii riigi kui ettevõtjate, aga eeskätt tublide kohalike inimeste kätes, kelle häid ideid omalt poolt toetada soovime.” Oma panuse laste toetamiseks saavad anda ka tarbijad, sest igalt juustupakilt annetatakse kampaania jooksul osa saadud tulust laste jaoks loodud fondi.

Lisaks heategevuskampaaniale tunnustati Epiima Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri pikaajalise toetamise eest. Teiste Aasta Kultuurisõber 2015 tiitliga pärjatute hulka kuulusid Maarja Oviir-Neivelt ja Indrek Neivelt Eesti nüüdiskunsti ja Arvo Pärdi Keskuse toetamise eest ning Alexela Group’i Saaremaa ooperipäevade, PÖFFi, Põhjamaade Sümfooniaorkestri ja tippsportlaste toetamise eest.

Head Uudised GoodNews