1. Avaleht
  2. Toode
  3. Laulupeo särgid jõudsid müüki
Laulupeo särgid jõudsid müüki

Laulupeo särgid jõudsid müüki

Laulupeo särgid jõudsid müükiAlates eilsest saavad kõik laulu- ja tantsupeo sõbrad osta Reet Ausi disainitud ning väärtustava taaskasutuse meetodil toodetud suvise laulu- ja tantsupeo T-särke.

„Meil on väga hea meel, et laulu- ja tantsupeo melust on nüüd särkide näol võimalik osa saada kõigil,“ rääkis moekunstnik Reet Aus.

„Huvilistel soovitame ostuga kiirustada, et väljavalitud värvimuster kindlasti veel olemas oleks, sest kuna särke toodetakse väärtustava taaskasutuse meetodil, siis materjali kogusest lähtuvalt on tootmismahud iga värvikombinatsiooni puhul piiratud,” rõhutas Aus.

Särke saab osta veebipoest www.laulupeosark.ee. Omapoolse kingitusena toimetab kõik särgid tasuta tellijateni Eesti Post.

Laulupeo särgid jõudsid müüki3

“Valisime Eesti Posti koostööpartneriks just seetõttu, et neil on hea üle-eestiline võrgustik, mis ulatub kõikide tellijateni Eestis,” lausus Aus. Särgid jõuavad kõigi tellijateni juunikuu jooksul.

Kvaliteetsest materjalist, tikanditega disainerisärgi hind kuni 23. märtsini on 15,90 eurot.

XXVI laulupeo ja XIX tantsupeo „Aja puudutus. Puudutuse aeg” temaatikaga särgid on toodetud tehase Beximco ületoodangust, mis tähendab, et nende tootmisel on kokku hoitud 91% vett ja 85% energiat.

Särkide idee ja disainilahenduse autor on Eesti moekunstnik Reet Aus.

Graafiline kujundus on tehtud disainer Taavi Varmi poolt.

Head Uudised GoodNews