1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LG nimetati kõige innovatiivsemaks ettevõtteks Mobile World Congress’il
LG nimetati kõige innovatiivsemaks ettevõtteks Mobile World Congress’il

LG nimetati kõige innovatiivsemaks ettevõtteks Mobile World Congress’il

New_Logo_with_tagline_whiteTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) pälvis Barcelonas toimuval Mobile World Congress (MWC) tehnoloogiamessil
GSMA mobiilioperaatorite ühenduse poolt aasta innovatiivseima seadmete tootja tiitli. Ülemaailmset konkurssi Global Mobile Award toetab GSMA auhinnakomitee, mida esindavad mobiilispetsialistid ja -analüütikud. Tegemist on kõige prestiižsema ja väärikama auhinnaga mobiilitööstuses.

„Meil on suur au, et GSMA valis paljude võimekate mobiilitööstuse ettevõtete hulgast tiitli vääriliseks just LG,” rääkis Chris Yie, LG Mobile Marketing Communications president. „Innovatsioon on olnud LG edu võti. Antud tunnustus ning möödunud aastal MWC’l saadud parima nutitelefoni tiitel on selge tõestus, et meie raske töö kannab vilja.”

Sel aastal tutvustas LG MWC’l kaheksat uut nutitelefoni mudelit, sealhulgas G Pro 2, G Flex, G2 mini, F Series ja L Series III. Ettevõtte 1261 m2 messiboks oli jagatud kolme tsooni – Knock and Create, Knock and Play ja Knock and Connect, kus tööstuse liidritel oli võimalus proovida erinevaid uusi UX-seadeid LG uusimatel mobiilseadmetel. Uute seadete hulka kuulus ka LG ikooniline ja unikaalne Knock Code.

Head Uudised GoodNews