1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LIVE2LEAD enesejuhtimise konverents liidritele toob Eestisse maailmatasemel kogemused ja teadmised
LIVE2LEAD enesejuhtimise konverents liidritele toob Eestisse maailmatasemel kogemused ja teadmised

LIVE2LEAD enesejuhtimise konverents liidritele toob Eestisse maailmatasemel kogemused ja teadmised

29. jaanuaril toimub juba 6. korda Eestis Starfish Academy poolt korraldatav, juhtide ja meeskondade poolt väga kõrgelt hinnatud uue ajastu konverents LIVE2LEAD: Estonia, mis tänavu toimub livestreamis. Konverents toimub korraga 32 riigis ja 400 asukohas ning on mõeldud juhtidele, osakonnajuhtidele ja meeskonnaliikmetele koos osalemiseks. Konverentsil on 5 maailmatasemel välisesinejat (üle videosilla) ja kaks Eesti liidrit, kes jagavad praktilisi ideid ja kogemusi. “LIVE2LEAD enesejuhtimise konverentsi missioon on edendada Eesti liidrite ja töötajate hulgas kultuuri, mis on suunatud teadlikule enesearengule nii töös kui isiklikus elus. Kui sa ei suuda juhtida enda elu, siis sa ei suuda juhtida ka teisi,” ütleb korraldaja Vallo Arumäe.

Kui sa ei suuda juhtida enda elu, siis sa ei suuda juhtida ka teisi.

LIVE2LEAD: Estonia annab võimaluse:

  • Saada osa maailmatasemel värsketest enesejuhtimise ja meeskondade juhtimisega seotud mõtetest
  • Saada uue aasta alguses inspiratsiooni, ideid ja motivatsiooni liikuda oma tiimiga uuele tasemele
  • Kohtuda teiste innovatsioonile ja arengule suunatud meeskondade liikmetega
  • Tõsta oma ettevõtte nähtavust läbi ürituse sponsorite paketi

Eesti asjatundjad

Eestlastest on konverentsil sõna võtmas Starfish Academy asutaja, ettevõtja, investor ja rahalise vabaduse ekspert Vallo Arumäe, kes on tegutsenud aastakümneid logistika ja ekspedeerimise valdkonnas.

Viimased enam kui kümme aastat on ta pühendunud rahatarkuse, ettevõtlus- ja investeerimisalase hariduse edendamisele, õppides ise tunnustatud rahvusvahelistelt mentoritelt – nagu näiteks John C. Maxwell, Paul Martinelli, Paul R. Scheele, Robert Kiyosaki, Blair Singer jpt. Arumäe kinnitab, et juhtimises kehtivad teatud seadused, mida mõistes ja kasutusele võttes hakkavad need toimima. Ta toob võrdluseks näiteks gravitatsiooniseaduse – kui astud katuselt alla, siis tead, et kukud vastu maad, see juhtub kohe kindlasti. Juhtimisseadustega on samuti – seal on kindlad asjad, mis alati juhtuvad.

Eestlaste seast astub konverentsil üles ka värbavate juhtide mentor ja personaliekspert Ketlin Kasak, kes omab 12 aastat töökogemust personalitöö vallas ja on töötanud koos või nõustanud mitmeid Eesti suuri ja tuntud ettevõtteid, nende hulgas CircleK, Norma, 1Partner, Hansavest, Paf, Skanton Kinnisvara ja mitmed teised.

Ta on loonud Aitamindtööle.ee portaali ja kirjutanud raamatu “Kuidas värvata ja hoida parimaid inimesi?”. Oma suurimaks väärtuseks ja saavutuseks peab ta enda kokku pandud HR Solutionsi meeskonda. Üks Ketlin Kasaku motosid on ka ralliäss Ott Tänaku öeldud – kui tahad olla võitja, loo endale võitjameeskond.

Maailmatasemel juhtimisekspert

Oodatuim esineja konverentsil on kahtlemata John C. Maxwell, kes on New York Timesi juhtiv autor, treener ja kõneleja, kes on müünud üle 30 miljoni raamatu, mis on antud välja viiekümnes keeles. Ta on saanud American Management Association®-i kõige parema ärivaldkonna juhi tiitli ja ajakirjadelt Business Insider ning Inc. maailma kõige mõjukama juhtimiseksperdi tiitli. Ta on asutanud organisatsioonid The John Maxwell Company, The John Maxwell Team, EQUIP ja John Maxwell Leadership Foundation, mis on koolitanud miljoneid juhte igast maailma riigist. Dr Maxwell on saanud Horatio Algeri preemia ja Luminary Leadership Networkilt Ema Teresa maailma rahu ja juhtimise preemia ning esineb igal aastal Fortune 500 ettevõtete, riikide presidentide ja paljude maailma juhtivate ärivaldkonna juhtide ees.

Maxwell on veendunud, et kõik asjad, mida me teeme, peaksid teistele väärtust looma. Näiteks üritab Maxwelli tiim läbi juhtimisoskuste ja –kultuuri muuta terveid riike, praegu peamiselt arengumaid, mis seda kõige enam vajavad.

Kõik asjad, mida me teeme, peaksid teistele väärtust looma.

Oma ala eksperdid

Kui John Maxwell kuulis Kat Cole’i ühel üritusel esinemas, mõistis ta kohe, et teda on LIVE2LEAD konverentsile vaja. Kat Cole on FOCUS Brandsi Põhja-Ameerika tootmisjuht. Enne FOCUS Brandsi oli Kat ettevõtte Cinnabon, Inc. president ja 26-aastaselt Hootersi asepresident, mis teeb temast ühe noorima juhi restoraniketi ajaloos. Temast on kirjutanud The Wall Street Journal, The New York Times, Forbes, Fortune, Cosmopolitan ja paljud teised. Kat on esinenud ka CBS-is, CNNis, Bloomberg CNBC-s, MSNBE-s ja 2012. aastal Cinnabon Inc.-is töötamise ajal episoodis Undercover Boss.

Kat on grupi Changers of Commerce kaasasutaja. Tegemist on liikumise ja liidrite grupiga, kes leiavad, et raha teenimisel peab olema sügavam mõte ja et maailmale on vaja tuua sama palju kasu, kui ise kasumit teenida. Ta on ka juhtiva sotsiaalsete liikumiste agentuuri Be the Change Revolutions asutaja.

Kat Cole’i Twitteri tutvustus on järgmine: “Ühendatud-loovat-teadlikku-kogukonda arendav kapitalist, ärinõustaja, MBA, kohvi armastav krooniline õppija”, mis kirjeldab suurepäraselt tema lähenemist mentorlusele, nõustamisele ja investeerimisele, mida tema sotsiaalmeedia platvormide kaudu õpetatakse, lähenemist äritegevusele, tema kaubamärki ja isiklikku elu.

Konverentsil astub üles ka meelelahutajana tuntud Steve Harvey, kes teadis juba noorena, et tahab esineda televisioonis. Ta hoidis oma unistusest kõvasti kinni, trotsides kõiki raskusi, millega kogelev afroameerika poiss 1960ndatel aastatel pidi rinda pistma, ja tema vankumatust eesmärgist sündis üks hr Harvey elufilosoofiatest:  “Pead unistama suurelt ja uskuma, et saavutad edu.”

Pead unistama suurelt ja uskuma, et saavutad edu.

Mõjukad liidrid

Ühe kõige lugupeetuma kirikuliidrina kõneleb Craig Groeschel sageli eestvedamist käsitlevatel üritustel ja konverentsidel kogu maailmas. Glassdoor on nimetanud teda üheks 10-st parimast juhist USA-s (väike- ja keskmiste ettevõtete hulgas) ja on nimetanud Life.Churchi parimaks töökohaks, kus tema eestvedamisel töötada. Ta on ka populaarne New York Timesi raamatute autor, kes on kirjutanud väga mitmesugustel teemadel, muu hulgas kohtamistest ja abielust, sotsiaalmeediast, eesmärgist, suunast, kiriku juhtimisest ja paljust muust.

Ning viimasena jagab oma mõtteid konverentsil Alan Mulally, kes oli aastatel 2006–2014 The Ford Motor Company president ja tegevjuht ning Fordi juhatuse liige. Mulally juhtimisel sai Fordist üks maailma juhtivaid autofirmasid ja USA juhtiv autode kaubamärk.

Enne Fordiga liitumist töötas Mulally 37 aastat The Boeing Company juhtiva asepresidendina ja ettevõtete Boeing Commercial Airplanes ning Boeing Information, Space and Defense Systems presidendi ja tegevjuhina. Oma karjääri jooksul on Mulally olnud tuntud oma panuse, valdkonna eestvedamise ja teenimise poolest. Muu hulgas on talle antud FORTUNE’i maailma suurimate liidrite hulgas 3. koht, teda on nimetatud ajakirja TIME maailma kõige mõjukamate inimeste hulgas ja ajakiri Chief Executive on andnud talle maailma aasta tippjuhi tiitli. Mulally kuulub praegu Google’i, Carbon 3D ja Mayo Clinicu juhatusse.

Head Uudised GoodNews