1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LIVE2LEAD enesejuhtimise konverentsi korraldaja: kui sa ei suuda juhtida enda elu, siis sa ei suuda juhtida ka teisi
LIVE2LEAD enesejuhtimise konverentsi korraldaja: kui sa ei suuda juhtida enda elu, siis sa ei suuda juhtida ka teisi

LIVE2LEAD enesejuhtimise konverentsi korraldaja: kui sa ei suuda juhtida enda elu, siis sa ei suuda juhtida ka teisi

29. jaanuaril toimub juba 6. korda Eestis Starfish Academy poolt korraldatav, juhtide ja meeskondade poolt väga kõrgelt hinnatud uue ajastu konverents LIVE2LEAD: Estonia, mis tänavu toimub livestream’is.  Konverents toimub korraga 32 riigis ja 400 asukohas ning on mõeldud juhtidele, osakonnajuhtidele ja meeskonnaliikmetele koos osalemiseks.

Konverentsil on 300 osalejat, 5 maailmatasemel välisesinejat (üle videosilla) ja 2 Eesti Liidrit, kes jagavad praktilisi ideid ja kogemusi. Esinevad juhtimisekspert John C. Maxwell; FOCUS Brandsi Põhja-Ameerika tootmisjuht Kat Cole; Emmy® auhinna võitnud meelelahutaja, menukas kirjanik, ärimees ja filantroop Steve Harvey; lennundusinsener ja tootmisjuht, endine The Ford Motor Company president ja tegevjuht Alan Mulally; populaarne New York Timesi kirjanik ja Life.Churchi pastor Craig Groeschel; HR Solutions asutaja, värbavate juhtide mentor ja raamatu “Kuidas värvata ja hoida parimaid inimesi?” autor Ketlin Kasak ja Starfish Academy asutaja, ettevõtja, investor ja rahatarkuse ekspert Vallo Arumäe.

Kasva liidrina ja saa osa maailmatasemel juhtimismõtetest

“LIVE2LEAD enesejuhtimise konverentsi missioon on edendada Eesti liidrite ja töötajate hulgas kultuuri, mis on suunatud teadlikule enesearengule nii töös kui isiklikus elus. Kui sa ei suuda juhtida enda elu, siis sa ei suuda juhtida ka teisi,” ütles Vallo Arumäe.

“Konverents aitab jõuda enda potentsiaalini läbi paremate enesejuhtimise oskuste, tuues tähtsaimad õppetunnid maailmast koju kätte. See annab sinu meeskonnale võimaluse saada värskeid mõtteid ja praktilisi töövahendeid maailma parimatelt juhtimisekspertidelt koos Eesti praktilise kogemusega, mida kohe peale konverentsi ellu viia,” lisas Arumäe.

Konverents aitab jõuda enda potentsiaalini läbi paremate enesejuhtimise oskuste, tuues tähtsaimad õppetunnid maailmast koju kätte.

“Kuna on väga raske konverentsidel osaledes anda edasi saadud mõtteid ja emotsioone, saab LIVE2LEAD konverentsil taskukohase hinna eest osaleda kogu meeskonnaga. Seda peamiselt selleks, et pärast konverentsi õpitut omavahel koos jagada ning võtta oma ettevõttesse ja isiklikku ellu kaasa just need praktilised ideed ja tööriistad, mida kohe rakendada. See poolepäevane üritus annab suurepärase võimaluse luua uusi ärialaseid ja isiklikke suhteid teiste arengule suunatud ja avatud Eesti inimestega,” on rahandusekspert veendunud.

Kui sa ei suuda juhtida enda elu, siis sa ei suuda juhtida ka teisi.

LIVE2LEAD: Estonia annab võimaluse:

  • Saada osa maailmatasemel värsketest enesejuhtimise ja meeskondade juhtimisega seotud mõtetest
  • Saada uue aasta alguses inspiratsiooni, ideid ja motivatsiooni liikuda oma tiimiga uuele tasemele
  • Kohtuda teiste innovatsioonile ja arengule suunatud meeskondade liikmetega
  • Tõsta oma ettevõtte nähtavust läbi ürituse sponsorite paketi

Rohkem infot leiab LIVE2LEAD kodulehelt!

Head Uudised GoodNews