1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Luminor ja LHV värskendavad pangaautomaatide võrgustikku
Luminor ja LHV värskendavad pangaautomaatide võrgustikku

Luminor ja LHV värskendavad pangaautomaatide võrgustikku

Luminor ja LHV ühtlustavad pangaautomaatide võrgustikku, mille eesmärgiks on saavutada teenuse ühtlasem katvus üle Eesti.

Luminori ja LHV ühisest pangaautomaatide võrgustikust osa pärineb veel Nordea ja Danske panga aegadest ning seetõttu oli mõnes asukohas automaate liiga tihedalt või isegi topelt. Pangaautomaatide võrgustiku värskendamise käigus eemaldatakse dubleerivad automaadid, lisatakse pangaautomaadid mitmesse väikeasulasse, kus need seni puudusid, ja viiakse igasse maakonda automaadid, mis võimaldavad nii raha välja võtta kui ka kontole panna. Lisaks asendatakse mitmed aegunud automaadid täiesti uute ja senisest kasutajasõbralikemate mudelitega.

Luminori kaartideüksuse juhi Grigori Ilkevitši sõnul saavad Luminori kliendid juba praegu kasutada LHV valgeid automaate täpselt samadel tingimustel kui Luminori enda triibulisi automaate. „Õige pea toimub ka automaatide välimuses muudatus ja kõik automaadid märgistatakse ühtemoodi. Kuigi töö veel käib, siis Luminori kodulehel kajastame juba uut seisu, kuhu on lisandunud ka nii-öelda valgete LHV automaatide asukohad,“ selgitas ta. Lähima sularahaautomaadi asukoha leiate Luminori kodulehelt.

Luminor ja LHV pakuvad ühist sularahaautomaatide võrgustikku aastast 2019. Viimased kaks aastat on Worldline pakkunud Luminori ja LHV pangale haldusteenust, ent tänavu sõlmitud koostöölepingu alusel võtab Worldline võrgustiku arendamise täielikult enda kätte. See samm võimaldab sularahaautomaate tõhusamalt ja operatiivsemalt hallata, pakkuda Luminori klientidele kõigis Balti riikides ühesugusele platvormile tuginevat teenust ja keskenduda selle järjepidevale täiustamisele.

Head Uudised GoodNews