1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Lux Express laiendab noortesoodustust, tihendab liinivõrku ja loob tasuta jalgrattapileti
Lux Express laiendab noortesoodustust, tihendab liinivõrku ja loob tasuta jalgrattapileti

Lux Express laiendab noortesoodustust, tihendab liinivõrku ja loob tasuta jalgrattapileti

Lux Express pakub tänasest kuni 26-aastastele 26% soodustust, lisab uusi väljumisi ja toob turule jalgrattapileti, millega on bussis alati garanteeritud koht reisija jalgrattale.

“Universaalsema soodustusega kuni 26-aastastele soovime linnadevahelise reisimise teha noortele kättesaadavamaks nii Eestis kui ka mujal, kus meie bussid sõidavad,” ütles ettevõtte tegevjuht Ingmar Roos. “Lisaks toome järgmisel nädalal uue teenusena turule jalgrattapileti, mis on reisijale tasuta ja kindlustab, et tema kaherattaline kaaslane mahub kindlalt bussi peale. Võimalus pingevabalt rattaga reisida avardab loodetavasti ka siseturismi võimalusi eestimaalaste jaoks, sest nüüd saab ka väiksematesse kohtadesse mugavalt ette võtta päevaseid avastusretki. Kuna busside pagasiruumide suurus on siiski piiratud, saab igale reisile broneerida kuni viis jalgrattakohta. Lisaks on igas bussis olemas ka jalgrattaümbrised, et kaitsta nii kaherattalist kui ka muud pagasit.”

Ettevõte tihendab suve alguse puhul ka sõidugraafikut suundadel Tartu-Narva, Tallinn-Haapsalu, Tallinn-Pärnu ja Tallinn-Kuressaare. Reisinõudlust jälgitakse igapäevaselt ja sooviks on esimesel võimalusel tihendada graafikut veelgi.

Head Uudised GoodNews