1. Avaleht
  2. Toode
  3. MAALÄHEDANE! Maahärra tooteportfelli lisandusid nostalgilised praekartulid
MAALÄHEDANE! Maahärra tooteportfelli lisandusid nostalgilised praekartulid

MAALÄHEDANE! Maahärra tooteportfelli lisandusid nostalgilised praekartulid

PraekartulidPremia tõi Maahärra kaubamärgi all turule koduse hõnguga sügavkülmutatud praekartulid. Koheseks praadimiseks mõeldud praekartulid on valmistatud kvaliteetsest toorainest ja aitavad kiire elutempoga inimesel kerge vaevaga ning maitsvalt einestada.

„Praekartulid on paljudes kodudes kindlasti väga levinud, kuid nende valmistamine alates koorimisest kuni piisava krõbeduse saavutamiseni on küllaltki aeganõudev. Maahärra sügavkülmutatud praekartulid valmivad aga kõigest mõne minutiga ja on seega hea võimalus valmistada endale, perele või sõpradele koduselt maitsev eine ning säästa seejuures väärtuslikku aega,“ ütles Premia brändijuht Ivo Vinogradov.

Kartulit tasub toidusedelisse planeerida selle toitainerikkuse ja mitmekesiste kasutusvõimaluste pärast. Kartul pakub piiramatult võimalusi menüü rikastamiseks. Erinevate kartuliretseptide hulk on aukartustäratav ja kartulit saab kasutada nii soolaste kui ka magusate roogade koostises. Lisaks sellele sisaldab kartul olulisi kiud- ja mineraalaineid ning rohkelt C-vitamiini, mis tõstab organismi vastupanuvõimet ja peletab väsimust.

Kartul on seega väärtuslik köögivili ja Premia külmutatud kartulitoodetel on turul juba praegu tugev positsioon. „Eestimaalased hindavad Maahärra tooteid ning nende kõrget kvaliteeti. Näiteks Kuldne & Krõbe friikartulid on tõeline hitt-toode, mille müük on viimase kahe aastaga 40% kasvanud. Tootekategooria kasvav populaarsus innustab meid järjepidevalt tarbijad põnevate uudistoodetega üllatama,“ lisas Premia brändijuht.

Maahärra sügavkülmutatud praekartulid on saadaval 500-grammises pakendis ja neid võib valmistada nii pannil, ahjus kui ka fritüüris.

Premia bränd Maahärra on üks armastatumaid sügavkülmutatud toodete kaubamärke Eestis. Maahärra toodete seas on lai valik erinevaid külmutatud tooteid, sealhulgas näiteks köögiviljad, marjad, mereannid, kala- ja pagaritooted. Premia tooteportfellist moodustavad külmutatud tooted 50%. Lisaks Maahärrale kuuluvad Premia alla sellised külmutatud toodete kaubamärgid nagu Hortex, Apetit, Aviko, Viking, jt.

Head Uudised GoodNews