1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Maestro Eri Klasile kingiti erilise auto kasutusõigus
Maestro Eri Klasile kingiti erilise auto kasutusõigus

Maestro Eri Klasile kingiti erilise auto kasutusõigus

Eesti Kontserdi toetajad eesotsas autopartneri AS Silberautoga tegid armastatud dirigendile Eri Klasile erakordse kingituse – maestro kasutusse anti kõigi mugavustega Mercedes-Benz E-klassi sõiduauto. Tumekuldne majesteetlik sõiduk hakkab kandma sõiduki küljel märget “Maestro E-klass”.

Maestro Klas, kes peagi tähistab oma 74. sünnipäeva, tänas toetajaid kingituse eest ning kinnitas, et auto on talle kui tegusale inimesele suureks abiks – kui muidu tuli tal palju lähemaid otsi ebamugavalt lennukiga sõita, pääseb maestro nüüd Riiga, Vilniusse ja Peterburi vaevata oma autoga.

Eesti Kontserdi direktori Jüri Leiteni sõnul on tegemist erakordse sündmusega. „Siin kohtuvad ühelt poolt maailmas nimekas dirigent Eri Klas ning maailma tippklassi kuuluv sõiduk, Mercedes Benz E-klass,“ sõnas ta. „Kultuuris ilma teinud inimesed väärivad suurt lugupidamist ja see on suur kultuuritegu.“

AS Silberauto juhatuse esimees Väino Kaldoja õnnitles Eri Klasi. „Hoia ennast, Eri, Eesti rahval on sind väga vaja,“ rõhutas ta. Õnnesoovidega ühines ka AS Silberauto juhatuse liige ja Mercedes-Benz sõiduautode müügidirektor Toomas Kreek, kelle sõnul on maailma vanima autotootja kõige klassikalisem mudel, E-klass, maestro autole kohaselt Õnnesoove tõid ka teised Eesti Kontserdi toetajad, kes kingitusele õla alla panid: ASi Salva Kindlustus poolt Tiit Pahapill, Viru Keemia Grupist Priit Rohumaa, ASist Prike Priit Kessa, ASist EMT Valdo Kalm.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews