1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Mainor Travel sai rahvusvahelise põllumajandusturismiliidu liikmeks
Mainor Travel sai rahvusvahelise põllumajandusturismiliidu liikmeks

Mainor Travel sai rahvusvahelise põllumajandusturismiliidu liikmeks

Reisibüroo Mainor Travel liitus rahvusvahelise põllumajandusturismi korraldajate liiduga (ATOI), mille liikmed on spetsialiseerunud reisiteenuste pakkumisele põllumajanduse valdkonnas tegutsevatele klientidele.

Mainor Traveli tegevjuhi Krista Esta sõnul on ATOI liikmeks vastu võtmine tunnustus ja kvaliteedimärk ettevõtte tegevusele. „Põllumajanduse valdkonnas tegutsevatele ettevõtetele ja organisatsioonidele reisiteenuste, näiteks ärikohtumiste, õppereiside või messikülastuste, pakkumine vajab hulka erialaseid teadmisi ja häid kontakte piiri taga. ATOI-sse kuulumine avardab veelgi meie võimalusi klientidele sisukat ja kvaliteetset teenust pakkuda,“ ütles Krista Esta.

ATOI president Eva Maria Friberg tervitas Mainor Traveli liitumist organisatsiooniga. “Meil on heameel tervitada uut ATOI liiget Eestis ja ootame vastastikku kasulikku koostööd tulevikus,” märkis Friberg.

ATOI (Agricultural Tour Operators International) on põllumajandusturismile spetsialiseerunud turismifirmade rahvusvaheline ühendus. Liitu võetakse vastu need turismifirmad, kellel jagub piisavalt teadmisi ja oskusi põllumajanduse valdkonnast, et kokku panna farmerite huvidele vastavaid turismitooteid. Liidu liikmete teenuseid kasutavad põllumajandussektoris tegutsevad inimesed ja organisatsioonid alates väikestest farmidest kuni suurtootjateni ja tooraineturgudel tegutsejateni.

Mainor Traveli kaubamärki kasutav Mainor Meelis on Eesti vanim tegutsev reisibüroo, mis alustas tegevust 1988. aastal. Firma on üks ainult 25 Eesti reisibüroost, kellel on IATA (International Air Transport Association) akrediteering ja omab õigust ise lennupileteid väljastada. Ettevõtte käive viimastel aastatel on jäänud 2-3 miljoni kanti. Mainor Meelis kuulub sajaprotsendiliselt Estraveli kontsernile, mis on Eesti suurim reisiettevõte.

Head Uudised GoodNews