1. Avaleht
  2. Toode
  3. Maks & Moorits toob ahjupraed lettidele uues kuues
Maks & Moorits toob ahjupraed lettidele uues kuues

Maks & Moorits toob ahjupraed lettidele uues kuues

talve_tooted_koos_2014_portraitAtria Eesti selle talve uued kodumaisest lihast valmistatud ahjupraed on küpsetamise lihtsustamiseks pakendatud fooliumkarpi. Uudisena tõi Atria teiste hulgas turule eestimaise võiga verivorstid, lihalõigud rabarberimahlaga ning liharullid keefiri-kamaga.

„Tooraine kvaliteedi kõrval on maitsenaudingu oluliseks kujundajaks toodete valmistamisviis, milles lähtume veendumusest, et puhtad naturaalsed maitsed on need, mida Eesti inimesed oma toidulaual eelistavad,“ ütles Atria Eesti ASi juhatuse liige, müügidirektor Meelis Laande. „Järjest tähtsamaks on muutunud ka tarbimise mugavus, mis ongi peamiseks ahjupraadide küpsetuskarpi pakendamisel. Kiirus ning mugavus on eelistatud isegi jõululauas.”

„Koostöös grillmeister Enn Tobrelutsuga välja töötatud retseptid ja maitseainesegud annavad meie eestimaisele sealihale parima maitse – need on kodused ja lihtsad,“ sõnas Meelis Laande. „Sel aastal toome täiesti uue tootegrupina turule ka küpsetatud lihad, milleks on Küpsetatud liharõngas ja Küpsetatud ahjusiga, lisaks pakume ka klassikalist verikäkki, võiga verivorste, kukeseene ahjuvorstikesi lambasooles ning lihalõike rabarberimahlaga ja liharulle keefiri-kamaga.“

„Atria Eesti farmidest pärit lihast tehtud tooted maitsevad eestlastele meelepäraselt – lihtsalt ja koduselt,” märkis liha- ja grillmeister Enn Tobreluts. „Oleme püüdnud tähelepanu pöörata eestimaistele maitsekombinatsioonidele, mis mõjuvad värskelt ja ootamatult, kuid samas maitseküllaselt. Eestimaise võiga verivorst on heaks jätkuks Värska ja kamaga lihatoodetele.”

Uued tooted:

Ahjupraad kukeseentega2.jpgAhjupraad kukeseentega ~ 1kg

Klassikaline seapraad kuivatatud kukeseentega. Praes on ehtsad 5-8 mm suurused kukeseene tükid, mis annavad praele ehtsa kukeseene maitse. See on seene armastajate lemmik. Lisatud on ka veidikene koorepulbrit, et maitse oleks mahe. Ahjupraad kukeseentega on valmistatud sea tagaosa ristluutükist kamaraga. Lisaks on praad ka küpsetuskarbis, mis teeb selle valmistamise eriti hõlpsaks.

Ahjuliha tšilli ja ingveriga2Ahjuliha tšilli ja ingveriga ~ 1kg

Klassikaline seapraad maitsestatud tšilli ja ingveriga. Tšilli ja ingver on klassikaline kombinatsioon, mis  on pärit Aasiast. Praad on mõnusalt magus, aga samas kergelt vürtsikas. Praad on valmistatud sea tagaosalihasest kamarata. Praad on küpsetuskarbis, et tulemus saaks mahlane.

Kodune ahjusiga2Kodune ahjusiga ~1kg

Maitsestatud kamaraga praad musta pipra ja soolaga. Tegemist on klassikalise praega, mis sobib hästi lauale nii argipäeviti, kui ka jõululaupäeval. Praad on valmistatud sea tagaosa ristluutükist kamaraga. Praad on küpsetuskarbis, mis teeb selle tarbimise mugavaks.

Lihalõigud rabarberimahlaga 500 g

Lihalõigud rabarberimahlaga2

Seakaelalõigud eestimaise rabarberimahla marinaadis. Rabarber pehmendab liha ja annab lihale mõnusalt hapuka maitse ning on suurepärane antioksüdant. Rabarber on eestlaste poolt armastatud taim, mis sobib lihaga nagu valatult. Küpsetuskarbis lihalõigud on valmistatud sea kaelakarbonaadist.

Liharullid keefiri-kamaga 650g

Liharullid keefiri-kamaga2

Lisaks Keefiri-Kama šašlõkile, mis võitis Parima Lihatoote 2014 auhinna, on talvehooajaks Maks&Moorits valmistanud samamaitselised liharullid. Keefiri-kama liharullid on valmistatud seakaelakarbonaadist ja iga rull on käsitsi rullitud mahedamaitselises keefiri-kama marinaadis. Liharullid on nüüd ka mugavas küpsetuskarbis, et saaks kohe peale pikka päeva ahju visata.

Šnitsel seavälisfileest 350g

Klassikaline šnitsel riivsaia paneeringuga, mis on valmistatud sea välisfileest.

Küpsetatud liharõngas2Küpsetatud liharõngas ~800g

Sea tagaosast valmistatud suur grill-ketas suitsutatud/küpsetatud kujul kondi ja kamaraga. Maitsestatud hõrgu BBQ Rub’iga. Praad, mis maitseb hästi nii võileival kui salatis. Saab tarbida, kas külmalt või soojendada kiirelt ahjus.

Kukeseene ahjuvorstikesed lambasooles 450g

Ahjuvorstikesed lambasooles kukeseene lisandiga. Lisatud on kukeseene tükke, et saada naturaalne kukeseene maitse. Ahjuvorstikesed valmivad ahjus kiiresti ja on väga maitsvad.

Verivorst võiga2Verivorst võiga 500g

Maheda maitsega verivorstid Eesti võiga. Verivorstidesse on pandud võid, et anda verivorstile mahedat maitset ja krõbedust.  Verivorstid on seasooles ja säilitusaineteta.

 

Maitselt Mahe verivorst suitsupeekoniga 500g

Maitselt Mahe verivorst suitsupeekoniga2

Mahedamaitselised odrakruubiga verivorstid peekoniviiludega. Verivorstid on seasooles ja ilma säilitusaineteta. Kuulub Eestis enimmüüdud tooteperekonda “MAITSELT MAHE”. Iga verivorsti jaoks on üks viil peekonit.

Miniverivorstikesed 500g

Väikesed verivorstid ilma säilitusaineteta, kollageenkestas 4-5 cm pikad vorstikesed, mis on täpselt ampsu suurused.

Tooma verikäkk2Tooma verikäkk 400g

Klassikaline verikäkk, mis meeldib igale verikäki fännile. Tooma verikäkk on ilma säilitusaineteta.

Head Uudised GoodNews