1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Miljoneid kaasanud Eesti krüptofirma Change laieneb Singapuri
Miljoneid kaasanud Eesti krüptofirma Change laieneb Singapuri

Miljoneid kaasanud Eesti krüptofirma Change laieneb Singapuri

Juunis 3,7 miljonit eurot kaasanud Eesti krüptoraha investeerimis- ja kauplemisplatvorm Change laieneb Euroopast välja ja avab keskuse Singapuris.

Ettevõtte asutaja ja juhi Kristjan Kangro sõnul on eesmärk kasutada Singapuri stardiplatvormina ülemaailmsetele turgudele laienemiseks. „Nii potentsiaalsete klientide kui ka investorite huvi Change’i vastu kasvas hüppeliselt pärast meie viimast investeerimisringi ja otsustasime, et aeg laienemiseks ka väljapoole Euroopat on küps. Change’i jaoks on see oluline samm, et kasvada üheks maailma juhtivaks krüptoraha investeerimis- ja kauplemiskeskkonnaks,“ ütles Kangro.

„Oleme viimase 12 kuuga väga kiirelt arenenud. Eelmise aasta lõpust on müügitulu kasvanud üle 700 protsendi ja kliendiarv üle 180 protsendi. Meil on juba üle 60 töötaja ning lisaks Tallinnale ja Singapurile ka esindus Amsterdamis,“ ütles Kangro.

Ettevõtte Aasia ja Vaikse ookeani regiooni juhi Lee-Ren Tani sõnul on Singapuris aktiivne krüptoraha kogukond ja palju IT-talente. „Kohalolu ühes suurimas Aasia finantskeskuses avab meile värava globaalsetele turgudele, mis tõenäoliselt veavad tulevikus kogu krüptoraha valdkonda,“ lisas Tan.

Change’i eesmärgiks on muuta investeerimine tavainimestele kättesaadavaks. Change on üks väheseid kauplemisplatvorme, kes ei küsi bitcoin’i ostu- ja müügitehingutelt vahendustasu. Rakenduses saab investeerida rohkem kui 20 krüptorahasse, aktsiatesse, maavaradesse ja Change’i osalusega seotud CNG-token’isse.

2016. aastal Kristjan Kangro ja Gustav Libliku asutatud ettevõttesse on 18 miljoni euro ulatuses panustanud üle 7000 erainvestori, teiste seas ka näiteks endine DHL-i juht Roger Cook ja varasem Deloitte’i juht Hans van der Noordaa. Change lisati hiljuti Estonian Mafia Wall of Fame’i seinale, mis tunnustab Eesti edukamaid ja suurimaid iduettevõtteid.

Head Uudised GoodNews