1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Mustamäel elav Marika võitis uhiuue BMW linnamaasturi: arvasin, et see on aprillinali
Mustamäel elav Marika võitis uhiuue BMW linnamaasturi: arvasin, et see on aprillinali

Mustamäel elav Marika võitis uhiuue BMW linnamaasturi: arvasin, et see on aprillinali

15. aprillil sai Lidl Eesti esimese sünnipäeva puhul toimunud loosimise peavõidu, linnamaasturi BMW X1 omanikuks Tallinnas Mustamäel elav Marika.

Foto: Lidl

“Kui kõne tuli, siis ehmatasin ikka täiesti ära. Kohe seejärel arvasin, et see on petukõne ja kolmandaks veel, et see on aprillinali. Kui lõpuks kohale jõudis, et keegi ei teegi nalja, siis ei suutnud valasin rõõmupisaraid. Esimest korda elus sain nii suure võidu,” kirjeldas Marika autovõiduga kaasnenud emotsioone.

Foto: Lidl

Kampaaniavõidu toonud ostu tegi Marika Tallinnas asuvast Karjavälja Lidli kauplusest, mis on tema kodukauplus. “Ma olen päris mitmes Lidlis käinud ja Lidlist ostame me praktiliselt kõike – nii toitu, tööriistu ja kui vahel ka riideid. Samuti on toredad teemanädalad, kus pakutakse erinevate riikide toitusid,” kirjeldas Marika oma kokkupuuteid Lidliga.

Foto: Lidl

“Väga hea meel on selle üle, et peaauhind läks inimesele, kellest on vaid aastaga saanud Lidli veendunud püsiklient. Ühtlasi on see ka kinnitus sellele, et Eesti inimesed on meid väga hästi omaks võtnud,” sõnas Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel, lisades, et peaauhind loositi välja ligikaudu 120 000 ostutšeki seast.

Foto: Lidl

Veebruari lõpus alanud ja terve märtsi kestnud kampaania jooksul loositi lisaks peaauhinnale välja ka 5 iPhone 14 ja kümneid 100-eurose väärtusega kinkekaarte.

Head Uudised GoodNews