1. Avaleht
  2. Toode
  3. Müügile tuli eksklusiivse rullkookide sari Fazer Desserts
Müügile tuli eksklusiivse rullkookide sari Fazer Desserts

Müügile tuli eksklusiivse rullkookide sari Fazer Desserts

fazerFazer üllatab kõiki magusasõpru uue eksklusiivse kondiitritoodete sarjaga Fazer Desserts, kuhu kuuluvad kahes eri suuruses rullkoogid šokolaadi-, karamelli- ja mandliga.

Fazer Eesti müügidirektori Vladimir Sapožnini sõnul on tegu täiesti uue Fazeri tootekategooriaga, mille müügile jõudmist on Fazeri meeskond suure hoolega ette valmistanud. „Magustoit moodustab olulise osa meie toidukultuurist, seetõttu on meie soov pakkuda tarbijatele maitsvaid ja kvaliteetseid kooke, mida nautida nii tähtpäevade ja oluliste sündmuste puhul või millega end pärast pingelist tööpäeva premeerida,“ sõnas Sapožnin.

Sapožnini sõnul on Fazeri uued rullkoogid mugav alternatiiv kiire elutempoga inimestele, kellel ei ole aega ega energiat küpsetamiseks, kuid sooviksid siiski oma külalistele pakkuda midagi hõrgutavat.

„Panime Fazer Desserts rullkookide valmistamisel suurt rõhku koostisosade kvaliteedile, sest tarbijad hindavad hea maitse kõrval ka koostisosade naturaalsust. Fazer Desserts kookides on kasutatud ehedat vahukoort, mis muudab kookide täidise suussulavaks. Biskviidi valmistamisel on kasutatud värskeid kanamune, mis annavad biskviidile ilusa kuldkollase värvuse ning pehmuse,“ rääkis Sapožnin.

fazer-deserts-shoko-200g

Uuest Fazer Desserts rullkookide sarjast leiab kolm erinevat maitset. Uhkelt šokolaadine šokolaadirull La Choco sisaldab šokolaadi-vahukoore täidist, mis on kaetud Fazer šokolaadi tükikestega.

fazer-deserts-mandeles-200g

Kuldpruunide mandlilaastudega kaetud rikkaliku vahukooretäidisega mandlirull La Almond sisaldab eestlaste seas armastatud vaarika- ja mustikamoosi, mis loob meeldiva magus-hapu koosluse. Tõelistele magusaarmastajatele on mõeldud La Caramel kook, mis sisaldab ehedast vahukoorest valmistatud karamellikreemi ning mis on üle puistatud krõpsuvate riisiterakestega.

fazer-deserts-karamele-200g

Kõik Fazer Desserts rullkoogid on saadaval nii 200- kui ka 500-grammistes pakendites.

Head Uudised GoodNews