1. Avaleht
  2. Majandus
  3. NB Tele2 KLIENDID! Maksimaalse kiirusega internet nüüd ka kuues lähiriigis
NB Tele2 KLIENDID! Maksimaalse kiirusega internet nüüd ka kuues lähiriigis

NB Tele2 KLIENDID! Maksimaalse kiirusega internet nüüd ka kuues lähiriigis

tele2-logoTänasest saavad Tele2 kliendid kasutada maksimaalse kiirusega 4G internetti esmakordselt ka Lätis, Leedus, Rootsis, Saksamaal, Suurbritannias ja Kreekas.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul kasvab läbi tehniliste uuenduste klientide jaoks Eestis harjumuspärane interneti kiirus ja kasutajamugavus ka välisriikidesse reisides. “Juba kuu aja jooksul plaanime kvaliteetse ja kiire 4G andmemahu kasutusala märgatavalt laiendada ning edaspidi on rändlusteenus saadaval ka Hispaanias, Türgis, Hollandis, Rumeenias ja Uus-Meremaal,” ütles Aron ning lisas, et 4G internetti saavad välisriikides kasutada kõik Tele2 kliendid, kellel on vastavat võrku toetav nutiseade.

4G internetile kehtivad samad hinnad, mis 3G internetile, kuid see on viimasest ligi viis korda kiirem. Euroopa Liidu riikides kehtib mobiilsele internetile mahupõhine andmeside kasutushind 0,24 eurot megabaidi kohta. “Selleks, et reisides internetikasutus kontrolli alt ei väljuks, on soodsaim võimalus kasutada 24-tunnist või 30-päevast Surf paketti, kus megabaidi hinnad algavad 1,9 sendist,” märkis Aron.

Head Uudised GoodNews