1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Neli Eesti idufirmat lähevad Londonisse kliente otsima
Neli Eesti idufirmat lähevad Londonisse kliente otsima

Neli Eesti idufirmat lähevad Londonisse kliente otsima

7-8. veebruaril korraldab Tehnopoli Startup Inkubaator neljale alustavale ettevõttele ärivisiidi Londonisse. Visiidi eesmärk on viia ettevõtted kokku potentsiaalsete klientide ja investoritega.

Visiidil osalevad ööklubide listihaldustarkvara arendav GateMe, nutikaid seiklusmänge pakkuv LoQuiz, veelekete tuvastamissüsteemi arendav EWG-Tech ja rahvusvahelist digitaalset allkirjastamist võimaldav SignWise. Kõik osalevad iduettevõtted peavad üheks oma olulisemaks sihtturuks Suurbritanniat.

Hiljuti rahvusvahelise iduettevõtete konkursi Seedcamp võitnud GateMe juht Janar Merilo hindab ühiseid visiite kõrgelt. „Eestis napib nii investorraha kui kliente. Võimalused kohtuda silmast silma potentsiaalsete klientidega ja investoritega välisriikides on Eesti alustavale ettevõttele hindamatud“, ütles Merilo.

Eelnevalt on kõik osalenud ettevõtted läbinud põhjaliku programmi, et lihvida oma esitlusi ning paika panna visiidil saavutatavad eesmärgid.

Kahe päeva jooksul korraldatakse ettevõtetele investorpaneel, kus 7 minuti jooksul on võimalus oma äriideed ja eesmärke mitmetele olulistele investoritele esitleda. Samuti on ettevõtetele eelnevalt kokku lepitud kohtumised potentsiaalsete klientide ja partneritega. Kohtumised toimuvad Londoni Google campus´es asuvas ettevõtluskeskuses TechHub.

Head Uudised GoodNews