1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Neste Oil alustab uuenenud Neste Futura kütuse müüki
Neste Oil alustab uuenenud Neste Futura kütuse müüki

Neste Oil alustab uuenenud Neste Futura kütuse müüki

Neste FuturaTänasest alustavad kõik Neste jaamad uuenenud Neste Futura bensiini ja diislikütuse müüki. Neste Futura on Soomes Neste Oil Oyj poolt välja töötatud mootorikütus, mis tagab sõiduki väiksema kütusekulu, mootori suurema jõudluse ja pikema kasutusea.

„Uuenenud, enam kui 20-aastase kütuste ja lisaainete uuringute tulemusena arendatud Neste Futura on tänasest kättesaadav Neste Oili kõikides Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa tanklates. Kvaliteet tagab usalduse ja meil on väga hea meel, et Neste kliendid Eestis on enam kui 15 aastat Neste Futura tooteid usaldanud. Täna esitleme uuenenud tooteperekonda, mis kannab Neste Oil’i ühe tugevama valdkonna – tootearenduse järjepidevust,” ütles Neste Eesti peadirektor Ivar Kohv.

Neste Futura kütused sisaldavad lisaaineid, mis puhastavad ja kaitsevad auto mootorit ummistuste ja setete eest. Viimased aga võivad olulisel määral mõjutada mootori võimsust, kütusetarbimist, heitgaaside hulka ning mootori eluiga.

Neste Futura diislikütusele on lisatud ka korrosioonivastast komponenti ja vahu tekkimist takistavat ainet. Selle tulemusel on tagatud metallist kütusesüsteemi komponentide parem korrosioonikaitse ning tankimine on vähese vahu tõttu kiirem ja ohutum.

Neste Futura sobib kõikidele autodele vanusest sõltumata. Väiksem kütusekulu, mootori suurem jõudlus ja pikem kasutusiga tagatakse tingimusel, et Neste Futura kütust kasutatakse regulaarselt. Neste Futura kütused on müügil senimüüdud toodete hinnaga.

Uuenenud Neste Futura turuletoomise kampaania raames toimub täna kell 11:00 – 18:00 Tallinnas, Neste Kadaka tanklas põnev ja humoorikas aktsioon “Tangi auto paremaks”. Ajavahemikul 13:00 – 14:00 on kohal ka Neste Eesti kõneisikud.

Head Uudised GoodNews