1. Avaleht
  2. Majandus
  3. NUTIKAS ÄRI on täna toimuva Tallinna Ettevõtluspäeva läbiv teema
NUTIKAS ÄRI on täna toimuva Tallinna Ettevõtluspäeva läbiv teema

NUTIKAS ÄRI on täna toimuva Tallinna Ettevõtluspäeva läbiv teema

Tallinna Ettevõtluspäev pakub palju kasulikkuTallinna Ettevõtluspäeva programmi mahub üle 50 erineva seminari, koolituse ja töötoa. Kogu ettevõtluspäeva programm on osalejatele tasuta!

NUTIKAS ÄRI käsitleb ettevõtlust uute konkurentsieeliste leidmise ning lisandväärtuse loomise vaatevinklist, hõlmates nii näiteid ja soovitusi äriideedele turuvõimaluste leidmiseks, ambitsioonikate ärimudelite rakendamiseks kui ka sektorispetsiifilisi teadmisi ettevõtte kasvu tagamiseks.

Ettevõtluspäevale järgneb 2. oktoobril Noorte Ettevõtluspäev, mis toimub kinos Artis. Sel päeval toimub kümmekond asjalikku nooremale sihtgrupile suunatud ettevõtlusteemalist üritust.

Ettevõtluspäeva tipphetk on aga Tallinna ettevõtlusauhindade üleandmise pidulik vastuvõtt 2. oktoobril, kus Tallinna linn tunnustab aasta silmapaistvamaid ettevõtjaid.

Ettevõtluspäeva korraldamine on rahvusvaheline traditsioon, mida hakati tähistama suuremates Euroopa linnades juba 2003. aastal ning mis tänaseks on kasvanud välja Euroopa Komisjoni poolt juhitavaks üle-euroopaliseks ettevõtlusnädalaks. Nii toimuvad sügiseti väike- ja keskmise suurusega ettevõtjatele suunatud teemanädalad korraga rohkem kui 37 Euroopa riigis, sh Eestis.

Ettevõtluspäeva programmi ja lisainfot leiab ettevotluspaev.tallinn.ee.

Head Uudised GoodNews