1. Avaleht
  2. Toode
  3. Nüüd ka Eestis müügil LG Sound Bar helisüsteem
Nüüd ka Eestis müügil LG Sound Bar helisüsteem

Nüüd ka Eestis müügil LG Sound Bar helisüsteem

GSMO_HE-lifestyle-images_0000_Lifestyle-Image(1)_HE_AV_Sound-Bar_Scene-2Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas, et Eestis on müügil uus stiilne helisüsteem Sound Bar (mudel NB5540). NB5540 pakub kvaliteetset heli minimaalse disainiga seadmes. Sellel telerilaiusel seinale paigaldataval helisüsteemil on neli eraldiseisvat kõlarit helisügavuse tagamiseks ning juhtmevaba bassikõlar. Sound Bar helisüsteemil on olemas HDMI sisse-välja ühendusvõimalus, et toota kõrgekvaliteedilist heli edastades samal ajal HD video telerisse.

Mudel NB5540 sobib tänu oma minimalistlikule kujundusele ja tumedale hõbedasele viimistlusele vähemalt 47-tollistele õhukese raamiga teleritele. Vaid 35 millimeetri kõrgusel helisüsteemil on 4,1 kanalit ja 320W väljund. Tagasihoidlikust välimusest hoolimata toodab NB5540 rikast heli tänu kahele ettesuunduvale ja kahele tahapoole suunatud seadistusega kanalile, sobides seega hästi väiksematesse ruumidesse. Seadmel on ka Hi-Fi DAC ja Analog Class D võimendi, et tagada HD helikvaliteet, suuredada detailitäpsust ning toota selget loomulikku heli.

NB5540_1230_topSound Bar NB5540 toetab HDMI ühendust koos Audio Return Channel’iga (ARC), mis lubab seadme teleri külge ühendada vaid ühe juhtmega. Tänu HDMI’le saab Sound Bar striimida ka filme ja telesaateid. Süsteemil on olemas ka Bluetooth ühendus, pakkudes mugavat juhtmevaba helivoogu ka nutiseadmetelt nagu näiteks nutiteler või –telefon. NB5540 on võimalik paigaldada seinale või asetada mujale ruumi, pakkudes erinevaid paigaldusvõimalusi.

Head Uudised GoodNews