1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Occo e-pood toob tarbijateni üle 40 disainmööblibrändi Euroopast
Occo e-pood toob tarbijateni üle 40 disainmööblibrändi Euroopast

Occo e-pood toob tarbijateni üle 40 disainmööblibrändi Euroopast

Professionaalse sisustusteenusega tuntust kogunud Occo avas 6. detsembril e-poe, mis toob tarbijateni üle 40 eksklusiivse brändi Euroopast, et muuta disainmööbel kättesaadavaks ka üksiktoodete tellijale.

“Kui siiani on meie tootevalik olnud saadav peamiselt vaid tipparhitektidele ja suurettevõtetele, siis läbi e-poe saab igaüks võimaluse tellida endale disainmööblit ja aksessuaare parimatelt Euroopa brändidelt,” kommenteeris Occo Eesti juht Jarmo Oidermaa.

Seni oli ettevõte paistnud silma “võtmed kätte” sisustusteenusega, tihedas koostöös klientide ja sisearhitektidega tunnetasid aga asutajad, et paljud kliendid tunnevad huvi konkreetsete sisustustoodete vastu, mida Occo projekte teostades kasutab.

E-poe valikust leiab kõike, mida kodude ja ka kontorite sisustamiseks vaja võib minna, alates sööginõudest kuni kontorimööblini. Igakuiselt tuleb juurde uusi brände ja tooteid. Valikust leiab palju tippbrände Itaaliast ja Skandinaaviast. Kohaletoomine on kogu Eesti ulatuses tasuta.

Occo asutasid 2016. aastal Ander Sõõrumaa ja Paul Veetõusme. Ettevõte on tänaseks sisustanud üle 400 projekti koostöös ettevõtetega Bolt, Pipedrive, Nasdaq, Sorainen, Thermory, Tallink, Confido ja paljud teised.

Head Uudised GoodNews
tags: