1. Avaleht
  2. Toode
  3. Õhuniisutaja magamistuppa soetamine tagab meeldiva une
Õhuniisutaja magamistuppa soetamine tagab meeldiva une

Õhuniisutaja magamistuppa soetamine tagab meeldiva une

Õhuniisutaja magamistuppa toomine tagab pea alati meeldivama, pikema ja sügavama une. Kvaliteetsem ja sügavam uni on midagi, mida me kõik soovime, vajame ja väärime. Selle saavutamiseks eelduste loomine ei tähenda aga ainult korralikul kellaajal magama minekut, vaid ka keskkonna loomist, mis soodustab parima kvaliteediga und. Ja üks parimaid viise selleks on õhuniisutaja magamistuppa toomine.

See kuidas leida parim õhuniisutaja sõltub paljuski juba konkreetsetest vajadustest ja ruumi suurusest, kuid vaatame siinkohal lähemalt, mil moel õhuniisutaja magamistuppa soetamine aitab sul paremini magada.

Foto: Stadler Form

Magamise ajal hea õhuniisutaja kasutamine

Niisutaja magamistoas kasutamisel on palju eeliseid, sealhulgas silmade sügelemise, kurgu kuivuse, norskamise ja kinnise nina sümptomite tekkimise vähendamine. Kõik see aitab sul end paremini tunda, pakkudes seega sulle parimat võimalikku und.

Kuna õhuniisutid niisutavad kuiva õhku, et viia õhuniiskus tagasi optimaalsele niiskustasemele (vahemikus 40% kuni 60%), aitab õhuniisuti magamistuppa soetamine ka mugavat magamistoa temperatuuri hoida.

Foto: Stadler Form

Parim õhuniisutaja magamistuppa külmetuse sümptomite leevendamiseks

Kui sind vaevab kinnine nohu või kuivad, sügelevad silmad, ei saa sa eriti hästi magada. Olenemata sellest, kas see on põhjustatud allergiast, külmetusest või gripist, võib parim õhuniisutaja magamistoas aidata neid sümptomeid drastiliselt vähendada. Niisutades õhu, võitleb õhuniisutaja tuppa toomine allergeenide vastu ja aitab leevendada ebapiisava õhuniiskuse tekitatud sümptomeid.

Õhuniisutajad, näiteks Stadler õhuniisutid, võivad aidata vältida haigestumist ka tulevikus, kuna madal õhuniiskuse tase suurendab õhus levivate viiruste edasikandumise võimalust. Kui tõsta ruumi siseõhu niiskustaseme ideaalse vahemikuni, suudad oma kodus vältida haiguste levikut ja nendesse nakatumist. See, olgem ausad, on midagi, mis juba iseenesest aitab paremini magada.

Foto: Stadler Form

Õhuniisutaja norskamise vähendamiseks

Kuiv õhk on üks levinumaid norskamise põhjuseid. Niisutaja võitleb selle vastu, muutes vee kergeks uduks, mis lisab magamistoa õhku loomulikku niiskust. Päeva jooksul rohke vee joomine ja öösel õhuniisutajaga ruumis magamine võib tuua niiskuse tagasi nina siinuse membraanidesse ja vähendada norskamise intensiivsust.

Niisutatud õhu hooldus

Nii nagu sinu magamistoa õhus võib olla liiga vähe niiskust, võib selles olla õhuniiskust ka liiga palju. Seetõttu on õhu niiskustaseme jälgimiseks oluline kasutada niiskusandurit. Liigselt kuiva õhu niisutamiseks too õhuniisutaja magamistuppa, kuid kui õhk on hoopis liiga niiske peaksid kasutusele võtma Stadler õhukuivatid. Ühtlasi ei tee kunagi paha ka kui ruumis on lisaks õhuniiskuse kontrollile olemas ka õhupuhasti, mis aitab tagada parima võimaliku õhukvaliteedi.

Head Uudised GoodNews