1. Avaleht
  2. Majandus
  3. OLED KOGEMUSEGA JUHT? Urmas Sõõrumaa otsib Foruse platvormiärisse start-up’i kogemusega juhte
OLED KOGEMUSEGA JUHT? Urmas Sõõrumaa otsib Foruse platvormiärisse start-up’i kogemusega juhte

OLED KOGEMUSEGA JUHT? Urmas Sõõrumaa otsib Foruse platvormiärisse start-up’i kogemusega juhte

Urmas Sõõrumaa laiendab Foruse platvormimajandust ja kutsub enda juurde tööle võimekaid juhte, kellele antakse võimalus nullist üles ehitada uued tulevikuvaldkonnad ning saada ettevõtte kaasomanikuks. Kandideerijatele tuleb kasuks eelnev töötamise kogemus edukas start-up´is.

Aprillis edukalt taksoturule sisenenud Forus Taxi kõrvale on Foruse platvormimajanduse ettevõtlusse lisandumas uued valdkonnad – Forus Food, Forus Delivery, Forus Rent, Forus Manager ja veel palju põnevat.

Foto: Forus International

„Otsin Foruse platvormimajandust vedama võimekaid ärisuundade liidreid, kellel on võimalus neis valdkondades maailma paremaks muuta ja realiseerida ennast ja oma ideid,“ ütleb Urmas Sõõrumaa. Tulevased juhid saavad komplekteerida oma meeskonna ja nullist üles ehitada uued teenusevaldkonnad, millega minna vallutama kogu maailma.

Kõik Foruse edusse panustajad saavad osaluse platvormimajaduses ainulaadse tokenite programmi kaudu.

„Eesmärk on kasvada miljardilise käibega ettevõtteks ja siis on ka Foruse platvormimajandus väärt miljard eurot, millest saavad selle programmi kaudu osaluse ka ettevõtte juhid,“ ütleb Sõõrumaa.

  • Kui tunned, et oled Foruse platvormimajanduse juhtimiseks parim inimene, siis võta Urmas Sõõrumaaga otse ühendust e-kirja teel urmas.soorumaa@forus.eu või helistades telefonil 504 5574.
Head Uudised GoodNews