1. Avaleht
  2. Toode
  3. Panasonic esitles Lumixi kompaktkaameraid
Panasonic esitles Lumixi kompaktkaameraid

Panasonic esitles Lumixi kompaktkaameraid

Panasonic esitles CESil 2013. aasta LUMIXi kompaktkaamerate valikut

Panasonic esitles tarbeelektroonika messil 2013 International CES LUMIXi kompaktkaamerate 2013. aasta valikut, milles on optimaalsel viisil ühendatud pildikvaliteet, intelligentsed funktsioonid ning vaimustav disain, võimaldamaks iga taseme fotograafidel jäädvustada täiuslikke hetki. Uutel mudelitel on ka uued ühendusvõimalused, sealhulgas sisseehitatud WiFi ja NFC tugi, et võtteid saaks teha kaugjuhtimisega ning tulemusi eemalt vaadata ja kohe sotsiaalvõrgustikes jagada.

Esitletud uute mudelite seas on Panasonicu seni täiuslikem kompaktne foto-video hübriidkaamera LUMIX TZ40, vastupidavaim foto- ja videokaamera LUMIX FT5, uus supersuumiga eelprofikaamera LUMIX LZ30, uus väike ja stiilne LUMIX XS1 ning LUMIX SZ9, mis ühendab suure suumi õhukese disainiga.

LUMIX TZ40: täiuslik kaamera igaks elujuhtumiks

Kõrgelt hinnatud TZ-seeria uusim esindaja on Panasonicu seni täiuslikem kompaktne foto-video hübriidkaamera LUMIX TZ40. Haruldase pildikvaliteedi ja täiustatud 18,1-megapikslise ülitundliku MOS sensori, 20x optilise suumi, 50p Full HD videosalvestuse ja paljude kunstfoto funktsioonidega TZ40 on täiuslik kaamera neile, kes soovivad endale kõiki võimalusi ega lepi kompromissidega.

Integreeritud WiFi ja NFC toega TZ40 pakub kõige laiemaid pildistamis-, jagamis- ja vaatamisvõimalusi. Nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu saab kaadreid kaugjuhtimisega sättida ja salvestada, kujutisi kohe sotsiaalvõrgustikes jagada ning ülesvõtteid teleri või nutitelefoni ekraanil vaadata.

Kasutajatele, kes LUMIX TZ40 ühenduvusvõimalusi ei vaja, on valikus sarnaste omaduste ja funktsioonidega LUMIX TZ35, millel on ülitundlik 16,1-megapiksline MOS sensor.

LUMIX FT5: tugevaim foto- ja videokaamera seiklejast fotograafile

Uus LUMIX FT5 on ülimalt vastupidav, et saaksid teha täiuslikke fotosid ja videoid kõikjal, ka meres sukeldudes või kaljuseinal rippudes. Kuni 12 meetri sügavuseni veekindel, kuni 2 meetri kõrguselt kukkumiskindel, kuni -10 °C külmumiskindel ning kuni 100 kg koormustaluvusega LUMIX FT5 on kompaktkaamerate segmendis tõeliselt vintske sell.

16,1-megapikslise ülitundliku sensori, Full HD 1920×1080 videosalvestuse, WiFi- ja NFC-ühendusega FT5 ei tee järeleandmisi pildi kvaliteedis ega funktsioonides ning tagab seiklejatest fotograafidele oma ettevõtmistest absoluutselt selged ja loomingulised ülesvõtted.

FT5 kõrval on valikus igapäevaseks kasutuseks sobiv stiilne seikluskaamera FT25. See on kuni 7 meetri sügavuseni veekindel, kuni 1,5 meetri kõrguselt kukkumiskindel ja kuni -10 °C külmumiskindel ning sobib pisut vähem ekstreemseteks ettevõtmisteks.

LUMIX LZ30 – käepärane võimsa suumiga kunstfoto-kaamera

Panasonicu uuel eelprofikaameral LUMIX LZ30 on optiline 35x suum, et anda fotograafile rohkem vabadust, ning lai valik kunstfoto funktsioone ja režiime. Võimas suum toob kauged objektid 16,1-megapikslises täisresolutsioonis käeulatusse ning kaamera 25 mm ülilainurkobjektiiv võimaldab 35 mm tavaobjektiiviga võrreldes kuni kahekordset võtteala.

LZ30 pakub ka muid kunstfoto funktsioone ja režiime tõeliseks fotograafiliseks väljendusvabaduseks. Avaga saab kontrollida teravussügavust, katiku kiirust saab sättida liikuvate objektide täppistabamiseks ning liikumise võimendamiseks hägustada tausta. Panoraamrežiimil saab hõlpsasti üles võtta kauneid panoraame ning Creative Control ja Creative Retouch võimaldavad ülesvõtteid igati töödelda.

LUMIX XS1: õhuke ja stiilne mudel uuel tasemel igapäevafotograafiaks

Panasonic esitles ka uue õhukeste stiilsete kompaktkaamerate sarja esimest esindajat LUMIX XS1. 16,1-megapikslise sensoriga üliõhuke, vaid 14 mm paksune XS1 on täiuslik valik nutitelefoni kasutajale, kes sooviks viia oma argifotograafia uuele kvaliteeditasemele.

Fotograafiks pürgijatele on abiks ka XS1 lai kunstfoto- ja loovfunktsioonide valik, sealhulgas Creative Control, mis võimaldab iga foto puhul valida 13 eri filtri vahel. “Retro”, “Pop”, “Miniature” ja teised valikud viivad argikasutaja kunstfotograafia ja loovuse uuele tasemele, lisades vürtsi ka lihtsaimale ülesvõttele.

Samasuguseid uusi stiilseid mudeleid on LUMIXi kompaktkaamerate valikus veel kaks: LUMIX FS50 ja LUMIX F5. FS50 on samade funktsioonidega kui XS1 (Creative Control filtriteta) ning on pisut suuremas korpuses. Uus baasmudel LUMIX F5 järgib XS1 ja FS50 rabavat disaini ning on 14,1-megapikslise sensoriga.

LUMIX DMC-SZ9: õhuke ja tegudeks valmis

Ja lõpetuseks Panasonicu uus kompaktkaamera LUMIX SZ9, mis sobib mitmeks otstarbeks, alates sõprade ja sugulaste pildistamisest kuni reisimuljete ja peomälestuste jäädvustamiseni. 16,1-megapiksline MOS sensor, 10x optilise suumiga LEICA objektiiv, WiFi ühenduvus ja 14 kunstfoto efekti õhukeses voolujoonelises korpuses – SZ9 on fotohuvilise hea sõber.

Panasonic LUMIX SZ9 sõsar LUMIX DMC-SZ3 on samuti õhuke ja stiilne kompaktkaamera, kuid funktsioonidelt lihtsam ning mahub mõõdukasse eelarvesse.

Head Uudised GoodNews