1. Avaleht
  2. Toode
  3. Parimad nutitelerid 2021. aastal
Parimad nutitelerid 2021. aastal

Parimad nutitelerid 2021. aastal

Teleriturg on viimasel ajal palju muutunud, seda nii tehnoloogia kui ka hinna osas. Uut tüüpi ekraanid ja UHD või 4K asendavad 1080p standardit. Teletehnoloogia teeb alati pidevaid edusamme. Heledamate OLED-ekraanide, mini-LED-ide ja kiiremate mängude reageerimisaegadega on 2021. aasta parimad telerid ühed kõigi aegade parimad, olenemata sellest, mida soovite vaadata või mängida.

Siiski ei pea te kulutama tuhandeid, et saada endale parim teler. Ka väiksema eelarvega võite endale leida hämmastavaid valikuid. Keskenduge sellele, millised funktsioonid ja spetsifikatsioonid on olulised selle jaoks, mida soovite vaadata või mängida. Siin on valik parimaid telereid, mida saate täna osta.

Samsung Ultra HD Neo QLED, 75”

Samsung telerid pakuvad mitmekülgset nutikat valikut. Ultra HD Neo QLED-i võimas kvantprotsessor loob kõige täpsema ja kohanduvama kogemuse, mida võite ette kujutada. Stseenide kaupa optimeerib protsessor teie vaatamistingimusi ja parandab kogu vaadatavat sisu. Võimas 4K AI suurendamine tagab alati täieliku eraldusvõime. Täpse valguse juhtimisega saate nautida suurepäraseid detaile nii kõige tumedamates kui ka eredamates stseenides.

Iga nüanss ja detail ärkab ellu rikkaliku, täpse värvi ja sügavama kontrastiga. Dünaamiline toonide kaardistamine nihutab stseenide kaupa värve ja kontrasti, võimaldades teil hinnata isegi väiksemaid detaile. Quantum Dot tehnoloogia pakub kõigi aegade parimat pilti.

Anti Reflection abil ei riku päikesekiirgus ega lampide peegeldused teie teleka vaatamise kogemust. Lai vaatenurk võimaldab teil näha suurepäraseid värve rohkemate nurkade alt ja vähem värvimoonutusi. Sisseehitatud kõlarite abil saate kogeda elavalt realistlikku 3D-heli, mis viib teid otse tegevuse keskele.

Graatsiline, üliõhuke klanitud disain näeb iga nurga alt välja nagu kunstiteos. Teler sobib ideaalselt ka mängimiseks, sest kiire kaadrivahetusega saate nautida ülimalt sujuvat mängu ilma viivituseta ja liikumise hakkimiseta. Teleri saab mugavalt ühendada ka oma nutitelefoniga.

LG OLED55GX3LA, 55”

LG OLED-teler on ainulaadne tänu oma isevalgustuse tehnoloogiale, mis pakub kõige rikkalikumaid värve ja elutruud pildikvaliteeti. Pildi ja heli kvaliteeti reguleeritakse automaatselt, et pakkuda alati parimat vaatamiskogemust. Dolby Vision IQ reguleerib ekraani heledust, värve ja kontrasti vastavalt saate sisule ja valgustingimustele. Dolby Atmos loob mitmemõõtmelise heli, muutes selle maksimaalselt nauditavaks ja arusaadavaks.

Teler pakub laialdast sisu läbi erinevate rakendused, sealhulgas ka Netflix ja Apple TV. Saate nende originaalset sisu jälgida mugavalt otse oma nutiteleri ekraanilt. Sellel LG telerile on lisatud tugi, mis võimaldab seda kasutada ka mängimisel kuvarina. Tänu spetsiaalsele toele on kõik arvutimängud selgemad ja sujuvamad ning erinevaid viivitusi ja pildi katkemisi on minimaalselt.

Teleri saab ühendada Bluetoothi abil lausa kahe kõlariga, mis võimaldab toas nautida parimat heli efekti ning saate täielikult filmile või mängule keskenduda. Teleri sinise valguse vähendamise funktsioon muudab selle pikaajalisel vaatamisel silmadele kergemaks, mistõttu on see ideaalne valik, kui veedate päevas mitmeid tunde teleri ees.

LG televiisorid on modernse ning viimistletud disainiga, muutes need kodus täielikuks tõmbenumbriks ning kogu toa maitsekamaks.

TCL 65X10 QLED Mini LED, 65″

Nautige hämmastavat pildikvaliteeti ilma haloefektita. Teler võimaldab vaatajal nautida kogu oma lemmiksisu parima võimaliku pildikvaliteediga.  Ekraan laiendab oluliselt nii kontrasti kui ka värvide valikut, andes edasi täpselt heledaid ja tumedaid toone koos teiste värvide ja detailidega.

Dolby Vision pakub erakordse kontrasti ja heleduse, mis viib teie vaatamiskogemuse täiesti uuele tasemele. Maksimaalselt dünaamilise ja kvaliteetse heli tagab Dolby Atmos. Ükskõik, kas vaatate filme, saateid, koduvideoid või kontserte, saate nautida parimat helikvaliteeti.

Tänu Android TV-le pole teil vaja pulti, vaid saate telerile edastada häälkäsklusi. Kasutage avamiseks, heli muutmiseks, kanalite vahetamiseks ja paljuks muuks ainult enda häält. Lisaks on oma lemmiksisu nautimine lihtsam kui kunagi varem. Saate alla laadida oma lemmikrakendusi, filme, videoid ja mänge. Nii Netflix kui ka YouTube on saadaval 4K HDR-kvaliteediga.

Ekraani ees pole raami, mille tulemusena on pilt ja ekraan suuremad. Teler on üliõhuke ja elegantne, mis sobib hästi igasse koju. Lihtne ja elegantne disain annab edasi ilu ja rahulikkust.

Panasonic TX-50GX830E, 50″

Tänu 4K HDR-ile ja Dolby Visionile saate selle teleriga nautida parimat pildikvaliteeti ning ei pea ühtegi saadet või filmi vaadates muretsema kvaliteedi pärast. Pilt on häälestatud vastavalt Hollywoodi ekspertidele, tänu millele saate nautida parimaid toone ja pisidetaile. Parim kontrastsus ja heledus võimaldavad telerit vaadata ka pimedas või päikese paistelisel päeval.

Dolby Atmos hoolitseb helikvaliteedi eest. Nautige hämmastavat selgust, sügavust ja kõla kogu ruumis. Tänu Smart TV-le saate Netflixi ja Youtube’i sisu vaadata otse telekast, bluetooth võimaldab teleka ühendada kõlaritega. Samuti saate teleka ühendata Google Assistant ja Alexaga. Teleri kasutamise muudab mugavamaks häälkäskluste võimalus.

Kui otsite piiratud eelarvega nutitelerit, siis on heaks valikuks just see A+ energiaklassi modernse disainiga Panasonic.

Philips 58PUS7805/12, 58″

Philipsi nutikas teler on ainulaadse disainiga. Telerit ümbritsevad nutikad LED-tuled, mis reageerivad ekraanil toimuvale ja tekitavad teleri ümber kaasahaarava kuma. Dolby heli- ja videoformaadid edastavad teile suurepärase pildi ja heli. Nautige iga sisu kontrastsust, heledust ja värve ning kuulake selgemat heli koos detailsuse ja sügavusega.

Telekasse on sisseehitatud Alexa, tänu millele saate oma Philipsi Smart TV-d ka häälega kontrollida. Vahetage kanaleid, mängige arvutimänge või kontrollige teisi koduseid nutiseadmeid, kõike seda ainult oma häälega diivanilt püsti tõusmata.

Kõikidele populaarsetele rakendustele pääseb lihtsalt ligi ühe puldi nupuvajutusega. Nautige YouTube’i, Netflixi või Amazon Prime Video sisu parima kvaliteediga. Teleka kasutamise muudab veelgi mugavamaks võimalus seda oma Google’i seadmete abil juhtida, näiteks Google Nest ja Google Nest mini-ga.

Kindla eelarve puhul on see Philipi imelise ümbritseva kuma ja suurepäraste funktsioonidega nutiteler teile sobiv variant.

Head Uudised GoodNews