1. Avaleht
  2. Majandus
  3. PARIMAD VIRU KESKUSES! Viru Keskuse parima ostukeskkonna leiab Rahva Raamatust ning teeninduse Goldtime kauplusest
PARIMAD VIRU KESKUSES! Viru Keskuse parima ostukeskkonna leiab Rahva Raamatust ning teeninduse Goldtime kauplusest

PARIMAD VIRU KESKUSES! Viru Keskuse parima ostukeskkonna leiab Rahva Raamatust ning teeninduse Goldtime kauplusest

VK_ParimTeenindaja_foto_TiitMõtus

Pühapäeval, 24. jaanuaril tunnustas Viru Keskus taas parimaid ostu- ja teeninduskohti ning teenindajaid. Tihedas konkurentsis pälvis eelmise aasta tulemuste eest tiitli Parim Ostukeskkond 2015 Rahva Raamat ning Parim Teeninduskoht 2015 nimetus läks ehte– ja kellaärile Goldtime. Parima Teenindaja tiitliga pärjati Galina Kurlõkova kauplusest Grenardi.

Parima ostukeskkonna valimisel hinnati muu hulgas teeninduskoha üldist atmosfääri, sisekujundust, tootepaigutust, proovikabiine, kassa asukohta, nähtavust ja puhtust, teenindajate korrektsust ja suhtlusoskust, aga ka selliseid olulisi ostumiljöö detaile nagu vaateaknad, taustamuusika ja valgustus. Parimad selgitas välja ekspertžürii hindamistegevus ning läinud aasta detsembris Viru Keskuse sihtklientide seas läbiviidud küsitlus. Rahva Raamatu järel saavutasid selles kategoorias auhinnalise teise koha Kaubamaja Ilumaailm ning kolmanda koha Tommy Hilfiger. Eriauhind parimate proovikabiinide eest anti välja Kaubamaja Naistemaailmale.

Parimad teeninduskohad selgusid kõigi kaupluste teenindajate poolt teostatud teenindustaseme testide ning testostlejate hinnete põhjal. Selles kategoorias saavutasid Goldtime’i järel auväärse teise koha Aphrodite Kullaäri ning kolmanda koha Diesel.

Parima Teenindaja konkursi finaali pääsesid teenindustaseme testide ja testostlejate hinnete põhjal kümme parimat, kes omakorda pandi proovile kogu päeva vältel Viru Keskuse aatriumis toimunud müügivõistlusel, mille tulemuslikkust hindas žürii. Parima Teenindaja 2015 tiitli pälvis Galina Kurlõkova kauplusest Grenardi, teisele kohale jõudis Laura Koobas spordiklubist MyFitness ning kolmandale kohale Kadi Säde kauplusest Diesel.

Head Uudised GoodNews