1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Pärnu rannas avab uksed restoran Raimond
Pärnu rannas avab uksed restoran Raimond

Pärnu rannas avab uksed restoran Raimond

Restoran RaimondRestoran Raimond avab uksed juuni algul peagi avatava Hedon spaa esimese korruse merepoolses küljes. Suvisel perioodil on merevaatega restoranile lisaks ka avar terrass, mis avaneb otse promenaadile.

Restorani peakoka Herkki Ruubeli sõnul on restorani toidud inspireeritud põhjamaiselt puhast maitsest ja toidu valmistamisel kasutatakse kohalikku toorainet, millest võimalikult suur osa on kasvatatud lähipiirkonnas. “Näiteks spetsiaalselt meie maja jaoks kokku segatud teesegu tuleb Energia Talust, mesi on kokku kogutud Tahkuranna rabadest ja metsadest, hanemunad tulevad Tõstamaa kandist ja värsked marjad on korjatud Tori lähedalt,” ütles Ruubel.

HEDON-SPA-_ajalooline-hoone-Pärnu-rannasRestorani Raimond peakokk on saanud kogemusi maailma parimatelt kokkadelt, lihvides oma söögitegemise oskust Gordon Ramsay käe all ja praktiseerides maailma parimaks tituleeritud Kopenhaageni restoranis Noma. Herkki Ruubeli sõnul on restoran Raimondi eesmärgiks luua esmaklassiline restoran, mis saab lemmikpaigaks kohalikele elanikele ja kuhu sõidetakse toiduelamuste nautimiseks ka teistest piirkondadest. “Lisaks restoranis igapäevaselt pakutavale a’la carte menüüle, pakutakse ettetellimisel lõuna- ja õhtusööke kuni 200-liikmelistele seltskondadele,” lisas Ruubel.

Restoran Raimond avab uksed Pärnu ranna spaahotellis Hedon. Lisaks restoranile on avatavas spaas 72 hotellituba, ruumid seminaride korraldamiseks ning ajaloolises mudaravila hoones spaa supelusala, privaatsem vaikuse ala, 12 hoolitsuste ruumi ning terviseuuringute tegemise võimalus. Mudaravila Investeeringud investeerib ligi 11 miljonit eurot spaahotelli Hedoni loomisesse ja Pärnu mudaravila arhitektuuripärandi taastamisse.

Head Uudised GoodNews