1. Avaleht
  2. Äri
  3. Pipedrive sai uue tippjuhi ja avab kontori Berliinis
Pipedrive sai uue tippjuhi ja avab kontori Berliinis

Pipedrive sai uue tippjuhi ja avab kontori Berliinis

Eesti päritolu müügitarkvara ettevõte Pipedrive tugevdab positsiooni Saksamaal, avades uue juhtkonna liikme Michael Schrezenmaieri eestvedamisel kontori Berliinis, kuhu hakatakse esmajärgus ehitama tugevat müügitiimi.

Schrezenmaier hakkab vastutama Pipedrive’i globaalse müügi, turunduse, klienditoe ja partnerlussuhete valdkondade eest ning aitab ellu viia ettevõtte uut visiooni. “Liitun Pipedrive’iga ülipõneval ajal, mil ettevõtet on ees ootamas ambitsioonikad laienemisplaanid ja täiesti uued suunad tootearenduses,” sõnas Schrezenmaier. “Minu ülesandeks on tagada, et kõik ettevõtte meeskonnad teevad omavahel tihedat koostööd ning astuvad ühte sammu, aidates kaasa Pipedrive’i arenemisel mitut toodet pakkuvaks ettevõtteks,” lisas ta. Schrezenmaieri trumbiks on Saksamaa turu hea tundmine, kus Pipedrive on juba hästi vastu võetud ning ettevõttel on head võimalused turuosa suurendada.

Schrezenmaieril on pikaajaline kogemus strateegiliste muutuste juhtimisel. Ta on varem nõustanud Pipedrive’i konsultandina ning korraldanud ajutiselt ettevõtte turundusosakonna tööd. Enne konsultatsiooniärisse sisenemist oli ta juhatuse liige globaalses ettevõttes Spark Networks, mis haldab ligi 30 riigis erinevaid kohtingusaite. Schrezenmaier on omandanud Saksamaal magistrikraadi ärijuhtimises ning on täiendanud end samas valdkonnas Stockholmis ja Moskvas.

“Michael toob Pipedrive’i väärtuslikke kogemusi eelkõige protsesside juhtimisel ning kiirete muutustega toimetulekul, mis on meie lähiaastate jõulist laienemisstrateegiat ja ambitsioonikat visiooni arvesse võttes kriitilise tähtsusega,” ütles Pipedrive’i tegevjuht Raj Sabhlok. “Äärmiselt konkurentsitihedal CRMi turul edu jätkamiseks peab Pipedrive tegema kiireid otsuseid. Michaeli tulekuga meie tiim tugevneb, et saaksime paremini keskenduda tooteportfelli täiendamisele, rahvusvahelise laienemise jätkamisele, kliendibaasi suurendamisele ja tulude kasvatamisele,” lisas Sabhlok.

Pipedrive on võitnud mitmeid mainekaid tooteauhindu ja pääsenud korduvalt valdkonna edetabelite tippu. Turu-uuringute organisatsioon MarTech Breakthrough tunnustas Pipedrive’i 2020. aasta parima CRM lahenduse tiitliga. USA nõustamisfirma Motley Fool valis Pipedrive’i kõige lihtsamini kasutatavaks kliendisuhete halduse tarkvaraks. USA meediaettevõtte U.S. News & World Report CRMide edetabelis jagas Pipedrive’i tänavu teist kohta. 2020. aastal pääses Pipedrive kolmandat aastat järjest väga konkurentsitihedasse Forbes Cloud 100 nimekirja.

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Täna kasutab Pipedrive’i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis. Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Partners, Atomico, Deutsche Telekom Capital Partners ja Rembrandt Venture Partners. Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas. Kiiresti kasvavas ettevõttes töötab üle 600 inimese. Lisainfot saab siit.

Head Uudised GoodNews