1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Pipedrive võitis mainekal konkursil The Cloud Awards peaauhinna parima pilveteenuse kategoorias
Pipedrive võitis mainekal konkursil The Cloud Awards peaauhinna parima pilveteenuse kategoorias

Pipedrive võitis mainekal konkursil The Cloud Awards peaauhinna parima pilveteenuse kategoorias

Eesti päritolu müügitarkvara ettevõte Pipedrive valiti 12. korda toimuval ettevõtluskonkursil The Cloud Awards parimaks väikeettevõtetele loodud SaaS-teenuse pakkujaks.

Juba 12. aastat toimuv globaalne auhinnaprogramm on üks pikaajalisemaid ja mõjukamaid pilveteenuste tunnustamise konkursse maailmas. Korraldajate eesmärgiks on esile tõsta eesrindlikke ettevõtteid erinevates tööstusharudes alates tervishoiust ja turvalisusest ning lõpetades kliendisuhete haldusega.

Dominic Allon. Foto: Helis Hämarsalu

“Pipedrive’i missiooniks on pakkuda väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele parimat tarkvara äri kasvatamiseks. The Cloud Awardsi võitmine just väikeettevõtete teenuste kategoorias on suur au ja tunnustus kogu PIpedrive’i meeskonnale ning kinnitab taas meie toote tugevust sel konkurentsitihedal turul,” sõnas Pipedrive’i tegevjuht Dominic Allon.

Pipedrive’i pilvepõhist müügi- ja kliendisuhete halduse tarkvara (CRM) kasutab täna üle 100 000 ettevõtte enam kui 175 riigis. Pipedrive’i missiooniks on aidata väikeettevõtetel kasvatada oma äritegevust, pakkudes lihtsaid ja tõhusaid tööriistu müügiprotsesside juhtimiseks, töövoo tõhustamiseks ja protsesside automatiseerimiseks.

The Cloud Awardsi ärioperatsioonide juht James Williams kommenteeris, et tänavu oli väga tihe konkurents ning võitjad paistsid silma märkimisväärse panusega pilvandmetöötluse tulevikku. “Pipedrive on hea näide lahendusest, mis viib valdkonna suure arenguhüppega edasi. Finalistide seas oli palju uuenduslikke lahendusi, kuid žürii hinnangul on Pipedrive selge võitja USA väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele loodud parima SaaS-teenuse pakkuja kategoorias,” lisas Williams.

Head Uudised GoodNews