1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Põhjakeskuse käive kasvas seitsme kuuga 9,6%
Põhjakeskuse käive kasvas seitsme kuuga 9,6%

Põhjakeskuse käive kasvas seitsme kuuga 9,6%

Foto: Põhjakeskus

Rakvere Põhjakeskuse kaupluste 2013. aasta esimese seitsme kuu summaarne käive oli 18,4 miljonit eurot, ületades aastatagust tulemust 9,6% võrra. Põhjakeskuse käibekasv aastatagusega võrreldes on olnud püsivalt positiivne alates 2010. aasta märtsikuust.

Toodud käibenumbrid ei sisalda K-Rauta ehituskaupluse käivet.

Virumaa populaarseimat ostu- ja vabaajakeskust külastas viimase seitsme kuuga 1,44 miljonit külastajat, mis on 7,2% enam kui 2012. aasta samal perioodil. Möödunud juulikuu kujunes külastatavuse osas Põhjakeskusele ajaloo kõige edukamaks – juulis külastas keskust üle 255 800 kliendi, mis on 7,6% rohkem, kui 2012. aasta juulis. Varasemat rekordit hoidis 2012. aasta detsember enam kui 246 600 külastajaga.

Edukas oli ka 9. augustil toimunud Ostuöö, mil keskuse kogu päeva külastatavus küündis üle 17 600. Sellega platseerub 9. augusti külastatavus kõigi aegade teisele kohale. Päikselise ja suviselt särava kontserdi andis Bombillaz ning loomulikult hullutasid kauplused ostjaid väga suurte allahindlustega.

Septembris tähistab Põhjakeskus juba oma viiendat sünnipäeva. Pidustused saavad alguse 9. septembril ja kestavad 15. septembrini. Terve nädala vältel leiab keskusest suurepäraseid allahindlusi – 5. aastaseks saamise puhul oleme suurt rõhku pannud just lastekaupadele.

14. septembril ootame kõiki suurele sünnipäevapeole. Esineb legendaarne Ivo Linna ja loomulikult ei puudu peolt hiiglaslik tort, õhupallid, kingitused, mängud, üllatused ja palju meelelahutust kogu perele!

Head Uudised GoodNews