1. Avaleht
  2. Toode
  3. Põhjamaade juhid tunnustavad Goodyeari naastrehve UltraGrip Ice Arctic
Põhjamaade juhid tunnustavad Goodyeari naastrehve UltraGrip Ice Arctic

Põhjamaade juhid tunnustavad Goodyeari naastrehve UltraGrip Ice Arctic

Mullu turule tulnud uue põlvkonna tehnoloogial põhinevad naastrehvid Goodyear UltraGrip Ice Arctic võtsid kõikjal Põhjamaades hästi vastu nii ajakirjanikud kui ka rehvide edasimüüjad. Goodyeari testisõitjate programmis, mille raames katsetas rehve üle 750 edasimüüja, pälvisid UltraGrip Ice Arctic rehvid kõrgeima hinnangu nii pidurdamise, juhitavuse kui ka kiirenduse kategoorias.

UltraGrip Ice Arctic on uue põlvkonna tehnoloogial põhinev naastrehv, mis on mõeldud spetsiaalselt Euroopa põhjapiirkondade ja Balti riikide karmidesse talvistesse oludesse. Need on kõige karmimate talvedega piirkonnad, kus isegi tavalisel talvepäeval võib temperatuur langeda –25 kraadini.

Goodyeari populaarsed naastrehvid UltraGrip Ice Arctic toodi Põhjamaade turule eelmisel aastal. Ka sel aastal saavad rehvid Goodyeari testisõitjate programmis osalejatelt väga häid arvustusi. Minimaalselt nelja kuu jooksul testisid rehve üle 750 edasimüüja. Sõitjatel paluti rehve hinnata mitme kriteeriumi põhjal skaalal 1–4. Kolm kõige tähtsamat hindamiskriteeriumi olid pidurdusmaa, juhitavus ja kiirendusvõime jääl.

„Meie ja lõppkliendi jaoks on väga suur väärtus sellel, et rehvidega teevad pikemaajalisi teste meie edasimüüjad, kes rehve tegelikult ka müüvad. Nelja kuu jooksul iga päev erinevates ilma- ja teeoludes teste tehes saavad nad rehvidest väga hea ülevaate, mille tulemusel on neil lõpus võimalik esitada ulatuslik ja objektiivne aruanne ja anda tagasisidet. Oma tarbijaturu-uuringute tulemustest näeme, et lõppklienti mõjutavad uusi rehve ostes edasimüüjate antud soovitused väga. Goodyeari testisõitjate programmi abil võib lõppklient edasimüüjate soovitustes veelgi kindlam olla, see on sama nagu arst järgiks enda määratud ravi,” räägib Goodyeari kaubamärgijuht Põhjamaades Karin Senning.

UltraGrip Ice Arctic sai kõrge hinnangu jääl pidurduse (3,59), jääl juhitavuse (3,49) ja jääl kiirenduse (3,38) eest. Samuti hinnati rehve kõrgelt üleüldise soovituse kategoorias (2,69 skaalal 1–3).

SoovitusSoovitan väga = 3 Pidurdusmaa jäälHalvim = 1, parim = 4 Juhitavus jäälHalvim = 1, parim = 4 Kiirendus jäälHalvim = 1, parim = 4
2,69 3,59 3,49 3,38

Põhja- ja Baltimaade talv toob endaga kaasa erinevaid ilmaolusid: põhjapoolsetel aladel on teed püsivalt lume- ja jääkatte all, lõunapoolsetel aga kuivad, lörtsised või külmad ja märjad. Samuti on ilmaolud väga vahelduvad ja muutus võib toimuda väga kiiresti – vaid mõne tunniga võib päikeseline ja kuiv ilm muutuda lumetormiks. On ekslik arvata, et naastrehvi väljatöötamisel tuleb saavutada üksnes maksimaalne pidamine jääl. Vaja on leida tasakaal kõigi tingimuste vahel, millega rehv võib kokku puutuda. Sel otstarbel on Goodyeari UltraGrip Ice Arcticu naastrehvide valmistamisel kasutatud uuenduslikku tehnoloogiat, koondnimega Multicontrol Ice Technology, millel on kolm eriomadust.

* Suunatud naast
Jääl maksimaalse pidamise saavutamiseks on naastul eenduvad servad kõigis suundades.

* Lumepüüdmistehnoloogiaga V-kujuline turvisemuster
Suunab suurepäraselt kõrvale vee ja lörtsi ning tagab muljetavaldava pidamise lumel.

* Põhjamaa talve sobiv rehvisegu
Püsib pehme ka madalatel temperatuuridel, tagades täiusliku haarduvuse libedatel pindadel, tegemata seejuures järeleandmisi märjal teel pidamises.

Head Uudised GoodNews