1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. PSÜHHOLOOGILINE TUGI SELVERIS I Selver pakub oma töötajatele äreval ajal psühholoogilist tuge
PSÜHHOLOOGILINE TUGI SELVERIS I Selver pakub oma töötajatele äreval ajal psühholoogilist tuge

PSÜHHOLOOGILINE TUGI SELVERIS I Selver pakub oma töötajatele äreval ajal psühholoogilist tuge

Lisaks füüsilise tervise kaitsmisele soovib Selver tähelepanu tõmmata ka võimalikele ärevusest tulenevatele probleemidele, mille leevendamiseks pakutakse töötajatele võimalust pöörduda nõustaja poole.

„Toidukaubanduse töötajad on eriolukorras eesliinil. Sellega seoses on tunda üldise ärevuse, teadmatuse ja hirmu kasvu. Tunneme Selveris kohustust meie meeskonda raskel ajal aidata ja pakkuda neile, kel tarvis, psühholoogilist abi. Selleks on personaliosakond alustanud koostööd professionaalse nõustajaga,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.

Tänaseks on Selver viimas lõpule jõupingutusi selleks, et töö eriolukorras oleks igati ohutu. Lähikontaktide vältimiseks on Selver paigaldanud üle keti poodide infolettidesse klaasvaheseinad, mille sarnased on peagi lisandumas ka kassadesse. Lisaks on kauplustesse saabunud 1500 klaasvisiiriga kaitsekiivrit, mida töötajad enda kaitseks kanda saavad.

Kasutusse jäävad ka ühekordsed isikukaitsevahendid nagu maskid, kindad ja desinfitseerimisvahendid. Viimaste tarneprobleemid pole veel lõplikult ületatud; pikas plaanis otsib Selver võimalusi ühekordsete isikukaitsevahendite pikema tagavara tekkimiseks.

„Seega saame kinnitada, et Selveris on loodud kõik tingimused töötada ohutus keskkonnas ka praegusel eriti nakkaval viirusperioodil,“ kinnitab Kristi Lomp.

Jätkuvalt paneb Selver klientide südamele, et viiruse leviku pidurdamisel on võtmeroll poe külastajatel: poodi tuleb külastada ainult üksi, enne ja pärast poe külastust peab desinfitseerima oma käsi, oma vajadused võiks enne poodi tulekut läbi mõelda, et poeskäik võimalikult kiirelt läbi teha ning mitte mingil juhul ei tohi poodi külastada haigena. Teiste poekülastajatega tuleb hoida vähemalt kahemeetrist vahemaad. Ostude eest soovitab Selver tasuda iseteeninduskassas.

Kuna möödunud märtsikuu tõi kogu Eestile ootamatu ja uue olukorra, soovib Selver lisaks tähelepanu tõmmata kõige tublimatele eesliini ja taustajõudude töötajatele, kelleta me keegi praegu hakkame ei saaks. „Meie majades üle Eesti töötab inimesi, kes on praegusel ajal end ületanud ja olnud asendamatuks jõuks kogu Eestile täiesti tundmatus olukorras. Tublide töötajate märtsikuu panus saab vääriliselt hinnatud,“ lubas Selveri juht Kristi Lomp.

Head Uudised GoodNews