1. Avaleht
  2. Majandus
  3. PZU Kindlustus: oma kindlustusandja hüvitamine on hästi käivitunud
PZU Kindlustus: oma kindlustusandja hüvitamine on hästi käivitunud

PZU Kindlustus: oma kindlustusandja hüvitamine on hästi käivitunud

pzu_logoAlates uuest aastast saavad liiklusõnnetuses kahju kandnud liikluskindlustuse kliendid pöörduda hüvitise saamiseks mitte kahju põhjustaja, vaid oma kindlustusseltsi poole, mis teeb asjaajamise kliendile lihtsamaks. Jaanuaris oli teiste kahjude osakaal PZU Kindlustuse puhul 25 protsenti, mille põhjal võib öelda, et oma kindlustusandja hüvitamine on hästi käivitunud, teatas ettevõte.

„Sarnaselt oktoobris jõustunud uue liikluskindlustusseaduse juurutamisega käivitub oma kindlustusandja hüvitamine sujuvalt. Kliendid on uue võimalusega hästi kursis ning pöörduvad aktiivselt meie poole teiste seltside klientide poolt tekitatud liikluskahjudega, teades PZU kahjukäsitluse kõrget taset. Väga hästi on käivitunud ka koostöö teiste kindlustusandjatega, kuna uuendus on kõigi turuosaliste huvides,“ ütles PZU Kindlustuse kahjukäsitluse ja klienditeeninduse osakonna juhataja Eero Link.

PZU Kindlustus tuletab ka meelde, et kõik enne uue liikluskindlustuse seaduse jõustumist ehk 1. oktoobrit 2014 sõlmitud liikluskindlustuse jah-lepingud kehtivad poliisil märgitud kindlustusperioodi lõpuni ja neid lepinguid ümber ei vormistata. PZU Kindlustus saadab oma klientidele enne poliisi lõppemist uue kindlustuspakkumuse. PZU on ka üks väheseid seltse, kes pakub liikluskindlustuse eest tasumist osamaksetena kliendile sobivas jaotuses, mis võimaldab maksete ühildamist kaskokindlustuse maksetega.

Head Uudised GoodNews