1. Avaleht
  2. Majandus
  3. R-Kiosk pakub uudset ürdivorstiga hotdogi
R-Kiosk pakub uudset ürdivorstiga hotdogi

R-Kiosk pakub uudset ürdivorstiga hotdogi

17-bannerEst-804R-Kiosk tõi sel nädalal müügile uue ürdivorstiga hotdogi, mille retsepti töötas välja Eesti üks paremaid kokkasid Indrek Kivisalu.

R-Kioski ostu- ja turundusjuht Evelyn Hinto sõnul on naturaalses lambasooles valmistatud vorst Saaremaa lihaveise lihast ja on maitsestatud tüümiani ja majoraaniga. “Vorsti hea maitse annabki lihaveise ja ürtide maitsekooslus ja kõrge 85 protsendine lihasisaldus ning seda pakutakse tervisliku terasaiaga.”

Hotdogi kõrvale lõi kokk Indrek Kivisalu spetsiaalse pipra-konjaki majoneesikastme, millesse lisati viite sorti pipart ning Hennessy konjakit. Evelyn Hinto hinnangul on uue ürdivorsti hotdogi puhul tegemist tänavatoidu tippklassiga Eestis. “Hea ning delikaatne maitsekooslus peaks meeldima paljudele tänavatoidusõpradele.”

R-Kiosk pakub lisaks ürdivorsti hotdogile ka lihavorsti, juustuvorsti ja viinervorsti hotdogi.

R-Kiosk kasutab oma pakutavas tänavatoidus ehedat ja värsket Eesti toorainet ja see on kasvatanud tänavatoidu müüki ligi neli korda võrreldes 2012. aastaga. Järgmise aasta lõpuks soovib R-Kiosk müüa ligi 1,5 miljonit hotdogi vorsti.

Enam kui 100 müügikohaga R-Kiosk on üks suuremaid jaekette Eestis ning juhtiv tänavatoidu müüja pakkudes nii kvaliteetset kohvi kui ka võileibu, salateid ja hotdoge.

Head Uudised GoodNews