1. Avaleht
  2. Äri
  3. REISIRAAMATUD VEEBIS! Go Travel avas uue ärisuuna
REISIRAAMATUD VEEBIS! Go Travel avas uue ärisuuna

REISIRAAMATUD VEEBIS! Go Travel avas uue ärisuuna

Go Travel avas uue ärisuuna, milleks on reisiraamatute müük veebikeskkonnas. Hetkel on võimalik e-poest ette tellida peatselt ilmuvat Maris ja Tiit Pruuli reisiraamatut „Jäine igatsus. Armastus Antartkika moodi“, kuid edaspidi on reisibürool plaanis valikut laiendada.

Go Traveli nõukogu esimehe Tiit Pruuli sõnul tingis uue ärisuuna avamise inimeste suur huvi reisiraamatute vastu. „Ajal, kui reisimine on piiratud, on huvi reisiraamatute vastu veel suurem kui varem. Oleme üle kümne aasta reisiraamatuid kirjastanud ja korraldanud Eesti parima reisiraamatu konkurssi, usume, et see on andnud meile teatava ekspertiisi, mis selles valdkonnas toimub ja mida inimesed lugeda tahaksid,“ rääkis Pruuli.

„Jäine igatsus. Armastus Antarktika moodi“ kõneleb jahtlaev Admiral Bellingshauseni reisist Antarktikasse ja näeb ilmavalgust 25. novembril 2020. Teost on võimalik veebist tellida ka koos autorite personaalse pühendusega.

Go Traveli e-poest ostetud raamatud saadetakse mugavalt Omniva pakiautomaatidesse üle Eesti ning on olemas ka kohapeale järele tulemise võimalus.

Reisiraamatute e-pood on leitav siin.

Head Uudised GoodNews