1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Rödl & Partner palus juubelikülalistel kingi asemel teha annetus!
Rödl & Partner palus juubelikülalistel kingi asemel teha annetus!

Rödl & Partner palus juubelikülalistel kingi asemel teha annetus!

Septembris tähistas Rödl & Partner oma 20-ndat tegevusjuubelit Eestis. Juubelipeo raames algatatud annetuskampaaniaga kogus ettevõte koos klientide ja partneritega kokku 7000 eurot kolme laste ja noorte tervist, arengut ning õpinguid toetava ühingu heaks.

Kuna Rödl & Partner tegutseb moto järgi, et ühiskonda tuleb osa oma edust tulenevat tasu tagasi panustada, siis soovides rõõmu laiemalt jagada, palus firma juhtkond oma külalistel lillede ja kingituste toomise asemel toetada heategevusliku annetusega kolme firma poolt valitud ühingut – Eesti Seljaajusonga ja Vesipeahaigete Seltsi Kellukese allfond, MTÜ Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühing ja MTÜ Downi Sündroomi Ühing.

Eesti Seljaajusonga ja Vesipeahaigete Seltsi Kellukese allfondile, mis toetab erivajadustega noorte õpinguid, laekus Rödl & Partneri klientidelt ja partneritelt annetusi kokku 1245 eurot.

MTÜ Downi Sündroomi Ühingut, mille eesmärk on ühendada Downi sündroomiga laste vanemaid, luua lastele paremad arendamis-ja õppimisvõimalused, julgustada ja toetada teineteist võimaldades seeläbi lastel kergemini ja varakult integreeruda ühiskonda, toetati sünnipäeva puhul 1374 euroga.

MTÜ Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingu kontole laekus märksõnaga “Rödl 20” annetusi kogusummas 3560 eurot ning saanud annetuste eest plaanitakse toetada mitmeid peresid insuliinipumpade ja tarvikute ostmisel ning kuna diabeedi halduses on väga suur roll ka patsiendiharidusel, siis osaliselt kasutatakse annetusi ka patsiendihariduse programmi rahastamiseks.

Rödl & Partner omalt poolt tegi annetuse kõige väiksema toetuse kogunud ühingule ning annetuste kogusummaks sai lõppkokkuvõttes 7000 eurot.

Head Uudised GoodNews