1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. Salva liitus esimese kindlustusfirmana äpiga ForPeeps
Salva liitus esimese kindlustusfirmana äpiga ForPeeps

Salva liitus esimese kindlustusfirmana äpiga ForPeeps

Sellel sügisel tuli avalikuks uudne eestlaste loodud rakendus ForPeeps, mis ühendab mugavalt kokku kõikide erinevate pankade kontod ja lubab rakenduse kaudu ka makseid teha. Panganduse tulevikuks peetava äpiga liitus esimese kindlustusfirmana ka Salva Kindlustus.

„Salva liitumine rakendusega tähendab seda, et kõik Salva kliendid, kes äppi kasutavad, leiavad edaspidi oma arved lihtsalt otse rakendusest. Pole vaja ei arvutit ega interneripanka, sest arved jõuavad ise automaatselt rakendusse. Inimesel endal pole vaja midagi teha peale tasumise,“ selgitas Salva kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt.

„Meil on hea meel olla esimene rakendusega liitunud kindlustusfirma. Kuna ka Salva on kodumaine ettevõte, siis oleme eriti rõõmsad, et saame teha koostööd sellise ambitsioonika eestlaste ettevõttega,“ märkis Kivirüüt.

ForPeeps ühendab kasutaja erinevad kontod Eesti suurtes pankades. Ühte kohta jooksevad kokku kontojäägid ja tehingute ajalood. Lisaks saab teha makseid, sõpradega arveid jagada ja küsida inimestelt raha. Raha saab küsida või kanda ka inimestele, kes on äpi kasutajad, aga keda kontaktide seas pole. Võimalik on tellida ka e-arveid ja määrata nende tasumine.

Head Uudised GoodNews