1. Avaleht
  2. Majandus
  3. SEBE bussidega reisis juulis rekordarv inimesi
SEBE bussidega reisis juulis rekordarv inimesi

SEBE bussidega reisis juulis rekordarv inimesi

Juulikuus sõitis SEBE bussidega rekordiliselt 211 000 reisijat, mis on 9,3 protsenti enam kui möödunud aasta samas kuus. Seitsme kuu võrdluses tõusis reisijate arv tänavu 3,3 protsenti.

Kõige rohkem tõusis reisijate arv juulis Tallinn-Pärnu liinil.

„Rõõm näha, et inimesed eelistavad suvel Eestis reisimiseks meie busse. Oleme läbi aastate panustanud klienditeeninduse ja reisimismugavuse tõstmisesse ning see on reisijate usalduse näol ka ära tasunud,“ sõnas SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi.

Juuli keskel alustas SEBE Noorte Ekspressile suunatud kampaaniat, mille käigus saavad osalejad bussidega läbitud kilomeetrite eest punkte koguda. Augusti lõpuks enim kilomeetreid kogunud reisija võidab endale 1200-eurose Kuldkaardi, mis tähendab tasuta sõite terveks aastaks. Väärsi sõnul on kampaania reisijate arvule kindlasti positiivselt mõjunud.

Lisaks on SEBE pidevalt täiustamas oma Täistunniekspressi teenust. Kui praegu sõidavad personaalsete meelelahutuskeskustega varustatud bussid Tallinnast Tartusse, siis augusti lõpust hakkavad uue põlvkonna Scania Irizar i6 bussid sõitma ka pealinnast Narva ning Pärnusse.

„Viimaste aastate jooksul on SEBE investeerinud bussidesse ligi 7 miljonit eurot. Pingutame, et reisijad oleksid meie teenindusega rahul,“ lisas Väärsi, märkides, et sama perioodi jooksul on SEBE reisijate arv kasvanud enam kui 25 protsenti.

Head Uudised GoodNews