1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Selgusid Valgamaa parimad toitlustusettevõtted
Selgusid Valgamaa parimad toitlustusettevõtted

Selgusid Valgamaa parimad toitlustusettevõtted

Valgamaa parima teeenindusega toitlustusasutusteks kuulutati Kohvik Johanna Valgast, Resto Wagenküll Taageperast ja Pizza Merano Otepäält.

„Toit on läbi aegade olnud see, mis ühendab inimesi ja kogukondi. Toidu valmistamine ja toidu pakkumine on olnud kogukonna ühenduslüliks läbi aegade. Meie toidukultuur on kõrgel tasemel, pakkudes elamusi nii kohalikele kui ka piirkonda külastavatele inimestele. Seda tuleb hoida. Kui toit on ühe toitlustusasutuse südameks, siis ei tohiks vähem tähtsaks pidada selle pakkumist. Teenindaja on meie tegemistest kõige olulisem võtmeisik. Just tema on see, kes saab kohtumistest luua parima võimaliku elamuse. On austusväärne töö olla kellegi teenistuses ja teha seda nii heal tasemel, nagu te seda teete,” sõnas tunnustusüritusel häid teenindajaid tänanud Valgamaa Arenguagentuuri infospetsialist Epp Kalja.

Mai ja juuni jooksul viidi rohkem kui 30 toitlustusettevõttes läbi monitooring, mille käigus vaadeldi teenindajate professionaalsust, suhtlemist klientidega, toodete tundmist, konsultatsiooni- ja müügioskusi, niisamuti ka teeninduskoha ning teenindaja üldist esinduslikkust, leitavust ning avaliku interneti olemasolu ja toimimist.

Aet Arula-Piir

Fotod: Monika Otrokova

Head Uudised GoodNews