1. Avaleht
  2. Äri
  3. SELVER ABC I Esimene Selver ABC avas uksed
SELVER ABC I Esimene Selver ABC avas uksed

SELVER ABC I Esimene Selver ABC avas uksed

Nõmmel avas uksed Selveri esimene väikepood Valdeku Selver ABC.

„Selveri kvaliteet on nüüd saadaval ka väikepoe mõõtmes. Meil on väga hea meel uue formaadi esimene kauplus, Selver ABC avada Nõmmel, kus soovime kujuneda ustavaks partneriks ja kodupoeks, kuhu sisenedes klient teab, et tema vajadustega on arvestatud,“ ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Selver ABC tähistab ja eristab Selveri super- ja hüpermarketitest väiksemat, kuid samavõrd põhjalikult läbimõeldud sortimenti. „Nii nagu suurtes Selverites ei tee me ka Valdeku Selver ABC-s järeleandmisi kaubavalikus ega kvaliteedis. Tervitame klienti mitmekülgse ja läbimõeldud sortimendi ning Selveri-väärilise teeninduskvaliteediga,“ lisas Kristi Lomp.

Valdeku Selver ABC kaupluses on 250 ruutmeetrit müügipinda. Tavapärasest väiksemal müügipinnal on kaupluse sortimendis tooted kõikidest enamostetavatest toidu kaubakategooriatest ning valik esmatarbekaupu tööstuskaupadest. Toidukaupade osas on suurem osakaal valmistoidul ja värsketel pagaritoodetel.

Järgmise poole aasta jooksul avab uksed kokku 16 Selver ABC väikepoodi Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

Oktoobrikuus avab Selver lisaks täna avatud Valdeku kauplusele Liivalaia, Laulasmaa ja Kadrioru ning novembris Veskitammi (senine Laagri Comarket), Nõmme keskuse, Ristiku (senine Pelgulinna Comarket) ja Kreutzwaldi Selver ABC kauplused. Aasta lõpus avab uksed ka esimene Pärnu linna Selver ABC Vana-Pärnus. Jaanuaris ja veebruaris avavad uksed Oja (Pärnus), Raatuse (Tartus), Ranna (Pärnus), Ümera (Tartus), Rukkilille (Tartus), Laine (senine Mai Comarket Pärnus) ja Marja Selver ABC kauplused.

Comarketi kaupluste Selver ABC-ks muutumine ei puuduta Delice’i ja Solarise toidukauplusi.

Kodumaisel kapitalil põhineval Selveri ketil ei olnud seni eraldi väikepoe kontseptsiooni. Comarketite ostuga tekkis võimalus luua senistest suurtest Selveri kauplustest selgelt eristuv formaat.

Selver ABC hakkab tähistama super- ja hüpermarketitest väiksema sortimendiga, kuid kliendile olulise valikuga toidu- ja esmatarbekaupu pakkuvat väikekauplust. Kaupluste kontseptsiooni keskmes on kliendilähedane asukoht koos kiire ja mugava ostukogemusega, mis hõlmab värsket valikut ning asjatundlikku teenindust.

Selver ABC-ks muutumine tähendab ka kaubavaliku rikastumist ja Eesti suurima Partnerkaardi lojaalsusprogrammiga liitumist. Selver ABC kauplustes hakkavad kehtima kõik Selveri kampaaniapakkumised ja boonused, mis kogu ülejäänud ketiski.

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri jaeketti kuulub Eesti suurima kojuveopiirkonna ja käibega e-pood ning 73 kauplust, mille all on 114 000 ruutmeetrit müügipinda. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja gruppi. Selver annab tööd ca 3000 inimesele. 2019. aasta müügitulu oli 469,4 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 40,3 miljonit ostu. 1995. aastal asutatud kodumaine Selver tähistab tänavu 25. sünnipäeva.

Head Uudised GoodNews