1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Selveris kehtivad rohkem kui 400 tootele püsivalt soodsad hinnad
Selveris kehtivad rohkem kui 400 tootele püsivalt soodsad hinnad

Selveris kehtivad rohkem kui 400 tootele püsivalt soodsad hinnad

Selver jätkab kolmandat aastat järjest külmutatud hindade kampaaniaga, mille käigus on füüsilistes poodides fikseeritud rohkem kui 400 toote hinnad.

E-Selveri enam kui 12 000 toote hulgas on esindatud ligi 330 püsivalt soodsate hindadega toodet. „Alustasime juba 2019. aasta sügisel kampaaniaga “Püsivalt soodsad hinnad”, et pakkuda pikemaajalist hinnastabiilsust põhilisematele toidu- ja tööstuskaupadele. Kampaania eesmärk on pakkuda kindlustunnet ja garantiid, et harjumuspärane ostukorv maksaks ootuspärast hinda. Täna on nõudlus selliste toodete järele kasvanud, mistõttu lõime ka E-Selverisse eraldi kategooria, kus on võimalik tootevaliku ja hindadega tutvuda,“ selgitas Selveri ostudirektor Katrin Riisalu.

Valikut, mis sellesse kategooriasse kuuluvad, täiustatakse neli korda aastas, iga hooaja alguses. „Oleme pidevalt sortimenti üle vaadanud ja hinnanud, mis tooted sinna kuuluda võiksid. Kui päris algusaastatel tuli meil näha vaeva, et saada tootjaid kampaanias osalema, siis täna tuleb aina sagedamini initsiatiiv ja huvi osaleda tootjate endi poolt,“ lisas Riisalu.

Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja gruppi.

Head Uudised GoodNews