1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Septembris toimub esimene Ülemiste City Future Forum
Septembris toimub esimene Ülemiste City Future Forum

Septembris toimub esimene Ülemiste City Future Forum

8.-10. septembrini toimuv esimene Ülemiste City Future Forum keskendub tippettevõtete uute ärimudelite ja talendijuhtimise tööriistade tutvustamisele ja omavahelisele kogemussiirdele.

“Foorum puudutab tervet laia ärispektrit. Uuenduslikel ettevõtetel avaneb võimalus isekeskis julgeid ideid ja kogemusi vahetada ning samas jagada neid särava mõttelennuga talentide, investorite ja tudengitega. Kõneldes linnastumise teenistuses olevast tulevikuärist, peame äärmiselt tähendusrikkaks, et korraldame konverentsi koostöös Tallinna kui järjest rohelisema maailmalinnaga,“ sõnas Mainori juhatuse esimees Kadi Pärnits.

Lähipiirkonnas ainulaadses B2B ehk ettevõttelt ettevõttele vormis konverentsil astuvad lavale enam kui 70 esinejat. Volkswagen Groupi autotööstuses tarkvaraarenduse eest vastutava Cariadi Eestis tegutseva üksuse tegevjuht Nicolas Derbin räägib uuendusliku ettevõtluse tulevikust. Menuraamatu „Metropolis“ ajaloolasest autor Ben Wilson mõtiskleb, miks on targas linnas elamine inimkonnale parim lahendus ja millised on linnaplaneerijate suurimad väljakutsed.

Paneelides arutletakse, kuidas leida ja hoida talente, milliseks kujuneb rohekeskkonna olulisus ning mil moel mõjutavad innovaatilised andme- ja teadmistepõhised lahendused aina muutuvat äri- ja linnaruumi. Töötaja tervisejuhtimise uuenduslike mudelite vestlusringis astub teiste hulgas üles kõrgelt hinnatud Soome tervishoiu- ja sotsiaalteenuste pakkuja Mehiläineni ärijuht Antti Miettinen.

Samuti on võimalik osa saada erinevatest häkatonidest, Fujitsu Estonia läbiviidavast tulevikulinna loomest, tutvustada Future Expol uusi lahendusi, tööriistu ja ideid või saada Edufestil osa koolitusampsudest vaimse, füüsilise, sotsiaalse ja majandusliku heaolu ning digitaalse tervise teemadel. Ühtekokku osaleb üle 1200 inimese ligi 30 riigist.

Pärnits avaldas lootust, et iga paari aasta tagant toimuma hakkavast hübriidfoorumist kasvab ülemaailmne suursündmus.

Head Uudised GoodNews