1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Starman lubab salvestada telesaateid mobiiltelefoni abiga
Starman lubab salvestada telesaateid mobiiltelefoni abiga

Starman lubab salvestada telesaateid mobiiltelefoni abiga

Pilt rakendusest

Starman lõi nutitelefoni rakenduse, millega ettevõtte kliendid saavad oma lemmiksaated panna salvestama ka siis, kui asuvad kodust eemal.

Starmani samanimelise mobiilirakenduse abil saavad uue põlvkonna digiboksi STARboxi kasutavad kliendid panna endale meelepäraseid teleprogramme salvestama kõikjal, kus on nende mobiiltelefonil andmesideühendus. Samuti saab Starmani mobiilirakenduse abil lihtsalt ja mugavalt jälgida telekavasid ning lisada lemmiksaadete kohta endale meeldetuletusi.

Starmani tehnoloogiadirektori Hanno Liiva sõnul saavad hetkel rakendust alla laadida Eestis enimlevinud Android-operatsioonisüsteemi kasutavate seadmete omanikud, mõne nädala pärast lisandub rakendus ka Apple iOS süsteemi kasutavatele seadmetele ehk IPhonidele ja iPadidele ning iPodidele.

Starmani mobiilirakenduse kasutaja ei pea olema tingimata Starmani klient: äppi saavad alla laadida kõik soovijad, sest näiteks telekavaga tutvuda ning meeldetuletusi tellida võivad kõik, sõltumata oma teleteenuse pakkujast. Salvestamise funktsiooni saavad kasutada siiski vaid Starmani STARboxi teenuse omanikud, kellel tuleb esmakordsel kasutamisel oma mobiil siduda STARboxiga.

Head Uudised GoodNews