1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Statoil avas esimese tanklata kohvipoe
Statoil avas esimese tanklata kohvipoe

Statoil avas esimese tanklata kohvipoe

Foto: AGF
Foto: AGF

Eesti juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja Statoil avas Tallinnas, Balti jaama peahoones, oma esimese ilma tanklata kohvipoe, mille peamisteks sihtrühmadeks on rongireisijad ja ümbruskonna elanikud.

Tegemist on kontserni teise taolise ilma tanklata kauplusega kogu Euroopas. Kohvipoe avasid täna, 30. septembril, Statoil Fuel & Retail Eesti ASi peadirektor Kai Realo ja kontserni Kesk- ja Ida-Euroopa juht Jørn Madsen (pildil).

Foto: AGF
Foto: AGF

“Uuest kohvipoest saab kiirelt ja mugavalt haarata kaasa kuuma kohvi, ahjusoojad saiad-pirukad, hot dogi või hamburgeri ja värske ajalehe. Usume, et uude kohvipoodi leiavad tee nii rongireisijad kui ka Kalamaja elanikud ja teised linnakodanikud, kelle kodu- ja töötee kulgeb Balti jaamast möödudes,” ütles Statoili kaubandusdirektori kt Diana Veigel.

Veigeli sõnul asub uude poodi tööle Statoili seitse parimat teenindajat teistest Tallinna teenindusjaamadest. “Nagu näiteks Tanel Gabtšhenko. Tänaseks on Tanel töötanud Statoilis kaheksa aastat ja Sõle teenindusjaamas on ta kui kohalik kuulsus. Kliendid teavad teda nimepidi, tervitavad kättpidi ja käivad paljuski tema pärast iga päev teenindusjaamas,” lisas Diana Veigel.

Foto: AGF
Foto: AGF

Statoili Balti jaama kohvipood on avatud iga päev kell 6-22. Statoili kohvipood on mugavalt ligipääsetav – sissepääs on nii rongiperroonilt kui ka Balti jaama peahoone eest. Statoili kohvipoe sortimendis on lisaks esmatarbekaupadele, snäkkidele ja karastusjookidele ka tänased Statoili hitt-tooted: kohv, värsked pagaritooted, hot-dogid, hamburgerid, võileivad jne.

VAATA GALERIID!
Fotod: AGF

Head Uudised GoodNews